Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOBAR POSAO

Barcelona kupila Douglasa iz Sao Paula za 5,5 milijuna eura

Douglas
FC Barcelona
27.08.2014.
u 08:26

- Bio je to kompliciran posao, ali klub je uspio dobiti svojih 60 posto od transfera, a to je za nas vrlo dobrih 3,6 milijuna eura - rekao je predsjednik Sao Paula.

Barcelona ne staje s pojačanjima, a posljednje u nizu dolazi iz Sao Paula i riječ je o Douglasu. Katalonski gigant prošao je odlično, doveli su ga za svega 5,5 milijuna eura, a riječ je o nogometašu koji bi trebao zamijeniti Danija Alvesa.

- Barcelona i Sao Paulo dogovorili su transfer. Cijena je četiri milijuna eura, uz dodatak od milijun i pol, ovisno o nastupima igrača. Douglas će krajem tjedna stići u Barcelonu i obaviti liječnički pregled - priopćila je Barcelona, a nadovezao se i predsjednik brazilskog kluba Carlos Miguel Aidar:

- Bio je to kompliciran posao, ali klub je uspio dobiti svojih 60 posto od transfera, a to je za nas vrlo dobrih 3,6 milijuna eura.

Brazilac je treći obrambeni igrač kojega je Barcelona dovela ovog ljeta, uz braniča Jeremyja Mathieua i Thomasa Vermaelena. A doveli su i dva vratara, Claudija Brava i Marc-Andrea ter Stegena.

>> Sao Paulo potvrdio: Douglas je novi igrač Barcelone

Ključne riječi

Komentara 1

JA
JackRussell
09:50 27.08.2014.

Čisto sumnjam da je dotični novinar uopće čuo za Douglasa Costu iz Sao Paula da bi ga proklamirao "dobrim poslom".

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije