Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MULJAŽE?

Barcelona je za Neymara platila 95, a ne 57 milijuna eura?!

'Barcelona's Lionel Messi (L) gestures near his team mate Neymar before their Joan Gamper trophy soccer match against Santos at the Nou Camp in Barcelona August 2, 2013.    REUTERS/Gustau Nacarino (S
Reuters/Pixsell
20.01.2014.
u 15:25

Sporni je ugovor u kojem je naveden točan iznos transfera trenutno kod španjolskog pravosuđa.

Transfer Brazilca Neymara iz Santosa u Barcelonu iznosio je 95 milijuna eura, a ne 57 milijuna kao što je objavljeno, tvrdi španjolski dnevnik El Mundo.

Razliku od 38 milijuna eura navodno je "zamračio" predsjednik Barcelone Sandro Rosell koji je taj novac vjerojatno podijelio s ljudima koji su sudjelovali u poslu o čemu je već govorio član kluba Jordi Cases.

Sporni je ugovor u kojem je naveden točan iznos transfera trenutno kod španjolskog pravosuđa. No, ako su tvrdnje madridskog lista točne Neymar bi bio najskuplji nogometaš u povijesti ispred Cristiana Ronalda (94 milijuna eura) i Garetha Balea (91 milijun).

Iz Barcelone su demantirali pisanje El Munda, a klupski glasnogovornik je poručio da je "Neymar plaćen 57 milijuna eura".

>> Pogledajte zašto će Neymar pauzirati iduća tri tjedna

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije