Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rakitiću 15 minuta

Barcelona se plasirala u finale Kupa, teška ozljeda Busquetsa

Villarreal - Barcelona
Foto: Reuters/PIXSELL
1/4
04.03.2015.
u 22:00

Ivan Rakitić utakmicu je započeo na klupi, a u igru je ušao u 75. minuti umjesto Mascherana

Nogometaši Barcelone bez velikih poteškoća plasirali su se u finale Kraljeva kupa. Nakon što su u prvoj utakmici pobijedili Villarreal sa 3:1, isti rezultat ponovili su i večeras u gostima.

Ipak, bila je ovo bitno drugačija utakmica u kojoj je domaća momčad igrala vrlo dobro, stvorila dosta prilika, ali se i napromašivala. Utakmica je počela ranim vodstvom Barce, već u trećoj minuti Messi je sjajno asistirao Neymaru, a Brazilac zabija za vodstvo. Nakon toga su i domaćini nanizali nekoliko prilika, ali Ter Stegen je dobro branio. Ipak, u 40. minuti i on je bio nemoćan. Uche je ubacio u peterac, a Johnatan dos Santos zabio za izjednačenje.

Minutu kasnije Busquets je doživio tešku ozljedu, Pina je neoprezno startao na njegov gležanj i morao je napustiti igru. Početkom nastavka Barca je nastavila dominaciju u posjedu lopte, ali Villarreal je bio opasniji. No, to je potrajalo do 65. minute kada je Pina dobio crveni karton zbog starta na Neymaru, a do kraja susreta brojčano nadmoćnija Barca golovima Suareza i Neymara potvrdila je plasman u finale.

Ivan Rakitić utakmicu je započeo na klupi, a u igru je ušao u 75. minuti.

Katalonski klub u finalu će igrati protiv pobjednika susreta Espanyol - Athletic (1:1), koji je počeo u 22 sata.

>>Simeone, ne budi lud! Evo dokaza da je Mandžo bolji od Cavanija!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije