Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 191
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SADRŽAJNO U EUROPI

Barcelona i dalje na 'plus četiri', Borussia ispala od trećeligaša

Barcelona - Real Madrid
Foto: Reuters/PIXSELL
08.04.2015.
u 23:51

Ivan Rakitić igrao je do 67. minute za Barcu u pobjedi 4:0 (Messi, Suarez x2, Bartra), Luka Modrić svih 90 minuta u slavlju od 2:0 "kraljeva" (Ronaldo, James Rodriguez)

Barcelona je zadržala prednost od četiri boda viška pred Real Madridom svladavši kod kuće Almeriju 4:0 pogocima Messija, Suareza dvaput i Bartre. Ivan Rakitić igrao je do 67. minute za Barcu, Luka Modrić svih 90 minuta u slavlju od 2:0 "kraljeva" (Ronaldo, James Rodriguez). Bilo je napeto i na drugim terenima diljem Europe jer su se igrale kup utakmice.

Domagoj Vida (Dinamo Kijev), Darijo Srna (Šahtar) i Nikola Kalinić (Dnipro) plasirali su se u polufinale Ukrajinskog kupa. Prva dvojica reprezentativaca odigrali su po 90 minuta u pobjedama nad Zoryom (2:0), odnosno Metalistom (1:0), dok je Kalinić u igri bio do 74. minute utakmice protiv Čornomoreca (1:0).

Vedran Ćorluka odradio je cijelu utakmicu u dresu Lokomotiva u pobjedi nad Torpedom (2:0), kao i Strinić u porazu od Lazija (0:1). Dejan Lovren je pak u slavlju protiv Blackburna (1:0) igrao svih 90 minuta.

Njemački kup, četvrtfinale: Bayer – Bayern 0:0 (3:5p), Arminia – Borussia (M) 1:1 (5:4p);

Talijanska liga: Parma - Udinese 1:0;

Talijanski kup, polufinale: Napoli – Lazio 0:1;

Francuski kup, polufinale: PSG - St. Etienne 4:1

Engleski FA kup, četvrtfinale: Blackburn – Liverpool 0:1;

Španjolska liga, 30. kolo: Rayo Vallecano – Real Madrid 0:2, Barcelona – Almeria 4:0, Granada – Celta 1:1, Deportivo – Cordoba 1:1.

>> Barcelona se golom Mathieua vratila na 4 boda ispred Reala

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije