Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 17
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Čopu 68 minuta

Barcelona dala pet komada Sportingu, Rakitić odmarao

Barcelona
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
24.09.2016.
u 18:45

Hrvatski napadač Duje Čop igrao je do 68. minute za Sporting, a u 63. mogao se upisati u strijelce, ali je njegov udarac završio bloku gostujućih igrača.

Bez ozlijeđenog Lea Messija Barcelona je u subotu u 6. kolu Primere u gostima pobijedila Sporting Gijon sa 5-0, a dvostruki strijelac za Barcu bio je Neymar (81, 88).

 Pogotke su još zabili i Luis Suarez (29), Rafinha (32) i Arda Turan (85). Trener Barce odlučio je odmoriti hrvatskog veznjaka Ivana Rakitića, koji je ostao na klupi za pričuve. Rakitić je prije tri dana bio strijelac za remi (1-1) protiv Atletica.

 Hrvatski napadač Duje Čop igrao je do 68. minute za Sporting, a u 63. mogao se upisati u strijelce, ali je njegov udarac završio bloku gostujućih igrača.

 Barcelona i Real Madrid su na vrhu ljestvice sa 13 bodova, ali Real može ponovno samostalno zasjesti na čelo, jer večeras gostuje kod Las Palmasa.

REZULTATI:
Sporting Gijon 0                                                        
Barcelona      5 Luis Suarez 29, Rafinha 32, Neymar 81,88, Arda Turan 85
- - -
Eibar          2 Asier Illarramendi 57-ag, Bebe 66                       
Real Sociedad  0                 

Komentara 1

DU
Deleted user
13:19 26.09.2016.

Rakitić SE odmarao.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije