Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mogući transfer

Barcelona nudi Rakitića kako bi dovela zvijezdu engleske lige?

Philippe Coutinho
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
26.03.2017.
u 14:38

Philippe Coutinho je dobio novi ugovor od Liverpoola na još pet godina, ali Brazilac ima želju otići u Španjolsku. I njegov suigrač iz reprezentacije Neymar žarko ga želi u Barceloni

Barcelona je spremna odreći se Ivana Rakitića kako bi iz Liverpoola doveli Brazilca Philippea Coutinha (24). Engleski mediji prenose napise španjolskog Don Balona i Sporta kako bi Katalonci rado zamijenili hrvatskog reprezentativca te ponudili veliki novčani iznos kako bi omekšali Engleze.

Philippe Coutinho je dobio novi ugovor od Liverpoola na još pet godina, ali Brazilac ima želju otići u Španjolsku. I njegov suigrač iz reprezentacije Neymar žarko ga želi u Barceloni.

- Coutinho je jedini igrač iz engleske lige kojeg bih želio vidjeti u Barceloni - izjavio je Neymar.

>>Pivarić odgovorio Jeličiću na kritike, Mandžukić otkrio što misli o svom 'postu'

Komentara 3

Avatar Idler 3
Idler 3
15:05 26.03.2017.

Coutinho inače i igra najčešće na poziciji na kojoj igra Neymar al more i povučenog napadača v sredini....ne kužim kak se tu Rakitić uklapa u zamjenu ?!

ZG
zgrio
15:54 26.03.2017.

Rekla kazala, dakle još jedna izmišljotina

ZG
ZGexil
16:23 26.03.2017.

a kaj i o čemu neymar u barceloni odlučuje ? ili su to ipak samo želje i pozdravi ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije