Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Raketi 90 minuta

Barca pobijedila Sociedad, Messi u 600. utakmici karijere zabio 470. gol

Barcelona
Foto: Reuters/PIXSELL
1/7
28.11.2015.
u 17:55

Barca je učvrstila prvu poziciju sa 33 boda, sedam više od Atletica i devet od Reala, od kojih ima utakmicu više.

Barcelona je i u 13. koli španjolske lige potvrdila odličnu formu. Nakon pobjede u Madridu protiv Reala i razbijanja Rome u Ligi prvaka, pao je i Real Sociedad. Katalonski klub pobijedio je sa 4:0, a glavne uloge imali su Neymar, Suarez i Messi.

Barca je bila dominantna od samog početka, a prvi gol postigao je Neymar u 21. minut. Bila je to brza akcija, Alves je probio desni bok i ubacio, a Brazilac zabio za vodstvo. 

20 minuta kasnije slična akcija, Alves ubacuje s desne strane, a Luis Suarez majstorskim udarcem povisuje vodstvo. Bila mu je to sedma uzastopna utakmica na kojoj se upisao u listu strijelaca, a u tom razdoblju 11 je puta zatresao mrežu. 

A sve je riješeno u šestoj minuti nastavka, kada Neymar na asistenciju Mathieua zabija za 3:0. Do kraja susreta bilo je samo pitanje koliko puta će vratar gostiju vaditi loptu iz svoje mreže. Zamalo je ostao na samo tri primljena gola, ali onda je u sudačkoj nadoknadi Lionel Messi, kojemu je to bila 600. utakmica u karijeri za Barcelonu i Argentinu, uspio postići 470. pogodak... 

Ivan Rakitić dobro je odigrao svih 90 minuta za pobjedničku momčad. Barca je učvrstila prvu poziciju sa 33 boda, sedam više od Atletica i devet od Reala, od kojih ima utakmicu više.

>>Španjolci otkrili pobunu u Realu! Modrić predvodnik Benitezova klana

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije