Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
CRVENI U MAKSIMIRU

Barbarić: Emocije me više ne vežu za Dinamo

Barbarić
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
28.02.2015.
u 11:30

Zoran Vulić ne može računati na Blagojevića, Roga, Woona, Mršića, Rocu, Vrgoča i Mrkonjića, teško mu je i složiti momčad.

Splićani u Maksimiru kod Dinama ne gostuju u najsjajniji trenutak (danas u 15 sati) jer crveni su u seriji od deset utakmica u prvenstvu bez pobjede.

– Može se dogoditi čudo, ništa nije nemoguće. Znam da Dinamo već dugo nije izgubio u Maksimiru u domaćoj ligi, i to pokazuje njegovu snagu – kazao je trener gostiju Zoran Vulić.

Negativna serija Splita dovela ga je u situaciju da gleda prema donjem domu lige.

– Nismo u komotnoj situaciji, sami smo se doveli u nju, sami se moramo i iz nje izvući – kaže Vulić.

Protiv Dinama stup obrane Splita bit će Tomislav Barbarić, nekadašnji igrač modrih, koji je ove zime pojačao Vulićevu momčad, stigao je iz austrijskog Sturma.

– Dinamov klasični problem u proljetnom dijelu sezone jest što u ovo doba uvijek osiguraju prvenstvo pa zaigraju preopušteno. Nadam se da će i nas malo podcijeniti – kazao je Barbarić.

Nije opterećen igranjem protiv bivšeg kluba.

– Nemam nekih posebnih emocija, tamo mi je, što se igrača tiče, ostalo još nekoliko prijatelja. Čujem se redovito s Antolićem, koji je kum moje kćeri i jedan od mojih najboljih prijatelja. Dobar sam i s Ademijem, a ostali moji tadašnji suigrači već su odavno otišli... – rekao je Barbarić.

>>'Stavio sam devet stranaca u prvih 11 zbog više sile'

Komentara 1

Avatar Pravi Hrvat
Pravi Hrvat
14:52 28.02.2015.

Emocije ga više ne vežu za Dinamo nego za dušu i srce hrvatske svetinje gospodina Zdravka Mamića.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije