Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NE IDE IM TO U PRILOG

Bandiću odgovara 'koalicija' s Mamićem: Četvorka bez komentara!

Zdravko Mamić i Milan Bandić
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
Autor
Ante Buškulić
14.04.2014.
u 18:03

Prvi čovjek Grada Milan Bandić ne podržava ideju izbora u Dinamu! Više mu odgovara “koalicija” sa Zdravkom Mamićem

Imam ja drugog posla, nemam vremena baviti se sporednim stvarima. Zar ono kad je Bišćan sjedio na klupi i primao 700.000 eura nije bio gradski novac? Ili onih šest milijuna kuna za Prosinečkog? A Silvio Marić neka vrati tih 800.000 kuna, koliko treba dati za zemljište na Ravnicama. Tko da svoj novac u Dinamo, ja ću mu dati još toliko.

Rekao je to za SN gradonačelnik Milan Bandić i odgovorio na pitanje koje kopka Dinamove navijače i četvorku bivših asova okupljenih u inicijativu Za naš Dinamo: prvi čovjek Grada ne podržava ideju izbora u Dinamu! Više mu odgovara “koalicija” sa Zdravkom Mamićem.

Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

Četvorka je odbila komentirati Bandićeve riječi, ali jasno je da im to ne ide u prilog.

>> Bišćan, Marić, Šimić i Šokota poručuju: Mamiću, izađi na izbore!

Komentara 107

Avatar mileudarcina 1
mileudarcina 1
19:11 14.04.2014.

Ahhhaaaahaaaaa.....dico moja, moji mili janjci............ naj smješnije u cjeloj priči je to da se ovi možemo komotno reći bivši polu sportaši i vječiti talenti sramote okolo za nekoga tamo, ko stoji iza cjele priče, vrijeme će pokazat....pa svi znamo da da je nekom tamo stranačkom krpalju zamirisalo 35 miliona jeurića na računu dinama, dajte ljudi malo pameti u glavu, velika je lovica u pitanju........a usput si možete pogledat i pokoju repriznu seriju gruntovčana da ponovite i utvrdite gradivo na ovim našim prostorima.....

MA
markopa
18:26 14.04.2014.

Ma daj, Marić dužan lovu gradu?

MA
marsijanac21
18:21 14.04.2014.

pa dobro im je i rekao. ova cetvorka je ko iz alan forda

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije