Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dejan lovren:

'Balotelli je lud, a u Italiju idemo po pobjedu!'

dejan lovren
Press Association/PIXSELL
25.10.2014.
u 21:30

Znao sam da Jelavić nije pretjerano sretan kad dođe u reprezentaciju, zbog neigranja. Ja ga mogu shvatiti jer svako želi igrati, kazao je Lovren za Novu TV.

Hrvatski reprezentativni branič i 25 milijuna eura plaćeno pojačanje Liverpoola, Dejan Lovren izjavio je u intervjuu za Novu TV kako mu je privikavanje na klub s Anfielda bilo lakše zbog suigrača iz Southamptona - Lalane i Lamberta.

- Pomogli su mi dosta za adaptiranje, jer su oni većinom suigrači s ostalima iz reprezentacije. Drago mi je što imam i Lazara Markovića, ipak pričamo isti jezik. Svaki dan smo zajedno, pričamo, uživamo - rekao je Lovren.

Nije krio riječi hvale za trenera Rodgersa, koji od Lovrena ima velika očekivanja.

- Prije transfera sam dosta razgovarao s njim na mobitel i jednostavno čovjek me vidi kao lidera u obrani, makar sam mlad s 25 godina, ali to mi je jako drago čuti jer znam da vjeruje u mene. Ja se nadam da ću se odužiti na najbolji mogući način - kaže Lovren.

Neizbježno je bilo pitanje i o slavnom Balotelliju.

- Smiješan je, lud je. Na pozitivan način je lud, i drag je dečko stvarno je - otkrio je Lovren.

Odgovor na pitanje tko je najteži napadač za čuvanje u Permiershipu nije mu bio lagan.

- Ova liga je definitivno najjača liga na svijetu. Ima svakakvih napadača – brzih, malih, jakih, visokih... namučio sam se protiv Aguera, Lukakua... ali i Rooneya i Van Perisiea. To su stvarno zvijezde i ekstra igrači tako da se jako teško nositi s njima. Ali doveli su me da pokažem svoj potencijal i svoje znanje i nadam se da sam se dobro nosio s njima - iskren je Lovren, koji je otkrio i svoja očekivanja od utakmice s Italijom.

- Očekivanja su da bi mogli uzeti ta tri boda i da zauzmemo prvo mjesto na tablici. Mislim da imamo šanse, kvalitetna smo ekipa. Imamo fantastičan start, u prve tri utakmice imamo 9 bodova, to ima jako malo ekipa u ovim kvalifikacijama i jednostavno ne smijemo sad posustati. Kažem - idemo tamo pobijediti - uvjeren je Lovren.

Komentirao je i odlazak Nikice Jelavića iz reprezentacije.

- Dobar sam s Nikicom jer smo relativno blizu, živi nedaleko od mene. Znao sam da on nije pretjerano sretan kad dođe u reprezentaciju, zbog neigranja. Ja ga mogu shvatiti jer svako želi igrati za reprezentaciju - rekao je Lovren za Novu TV.

A za mlade igrače kaže:

- Nekad ti treba nova, svježa sredina i mislim da svi igrači koji su pozvani s razlogom su tu jer su stvarno dobri igrači. Kramarić, naravno, pokazalo se da je pogodak što je prešao u Rijeku, zabija golove i vraća mu se sve - zaključio je Lovren.

>>Liverpool kod kuće ne može pobijediti ni Hull

Komentara 3

HR
HR4ever
15:09 26.10.2014.

Obozavam ljude koji sami sebe hvale.....

XX
xxx008
23:44 25.10.2014.

nemaš ti Lovren veze s nogometom,tvoj rang je Hnl po meni nista vise od toga

Avatar comandante
comandante
23:57 25.10.2014.

vec si im odnio par bodova, žaliti će što su te kupili

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije