Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 60
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
budući vođa

Balić produljio s Hajdukom i odgovorio na glasine o odlasku

Andrija Balić
Foto: Ivo Čagalj/Pixsell
04.03.2015.
u 12:35

Mladi Andrija je sam priznao da ima veću tremu pred kamerama nego na terenu.

Goran Vučević sretan je i zadovoljan, 17-godišnji Andrija Balić produžio je ugovor s Hajdukom. Nije bilo nikakvih teškoća u razgovorima, produžetak je dogovoren u roku od sat vremena.

- Znali smo se često služiti riječima "dragulj", "briljant" i slično, ali kada je riječ o Baliću, onda je to uistinu tako. Trebamo ga držati kao kap vode na dlanu. Ispred njega je dug put, nimalo lak, želimo da Andrija napravi što bolju karijeru - rekao je Vučević.

U njemu Hajduk vidi vođu za naredni period.

- Želimo rješiti naše najbolje igrače, kako bi svi skupa imali dobru perspektivu. Balić nije na prodaju, nitko nije sretan kad igrači odlaze, Andrija je naša budućnost - kazao je Vučević.

Mladi Andrija je sam priznao da ima veću tremu pred kamerama nego na terenu.

- Osjećam se odlično, drago mi je da klub vjeruje u mene. Samo gledam na Hajduk, nadam se da ću što više dobiti minutažu. Drago mi je da tako misle o meni, fokusiram se na igre, na rad - rekao je Balić.

Oduševljen je Poklepovićem.

- Trener je velikog znanja, iskustva, sve zna o nogometu, naše ja da ga slušamo - kaže Balić.

Naravno, iznio je svoje želje s Hajdukom.

- Najprije idemo osvojiti kup, ući u Europu, a za koju godinu se nadam da možemo prema prvom mjestu - kazao je Balić.

Nije opterećen raznim kombinacijama o odlasku iz Hajduka.

- Na jedno uho uđe, na drugo izađe, fokusiran sam samo na rad - rekao je Balić.

U obitelji Balić ima još podosta nogometaša. Brat Nikola igra u mlađim kategorijama Hajduka, tata Ivica je bio vratar, a rodica Elizabeta vrsna je napadačica u ŽNK Marjan kojeg marljivo vodi Jozo Pirić. Andrija i Beta bili bi odličan tandem.

- Igrali smo zajedno kao djeca, na ulici. Odlična je Beta, zabija kao od šale. Često je odem pogledati, dobra je, kao i cijeli Marjan - zaključio je Balić.

>>Zadar ispustio 2:0 na Poljudu, Balić i Maglica izvukli Hajduk

Komentara 1

TO
Tonny96
17:44 04.03.2015.

Naravi da je produzio ugovor sa ajdukom kad ga drugi nitko nece...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije