Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Modrić nije igrao

Bale se vratio golom u pobjedi Reala! Vrsaljko slavio protiv Čopa, a napadač Atletica napravio nešto nesvakidašnje

Gareth Bale
Foto: Reuters/PIXSELL
1/4
18.02.2017.
u 18:25

Kevin Gameiro s tri gola u samo pet minuta osigurao je uvjerljivu pobjedu Atletica.

Vodeći sastav španjolskog nogometnog prvenstva Real Madrid u susretu 23. kola Primere na svom je Santiago Bernabeu svladao Espanyol sa 2-0 (1-0).

Strijelci za novu pbojedu "kraljevskog" kluba bili su Morata (33) i Bale (84). Isco je bio asistent za oba gola, a Velšaninu Baleo bio je ovo prvi nastup nakon tromjesečne stanke.

Mateo Kovačić igrao je za Real do 61. minute, dok Luka Modrić nije konkurirao za nastup.

Kovačić se u 25. minuti sudario s Papom Diopom i dobio snažan udarac ramenom u glavu. Ostao je ležati, iz rane je potekla krv pa je morao na šivanje.

Ovom pobjedom Real je povećao svoju prednost ispred druge Barcelone na četiri boda uz utakmicu manje, trenutačno madridski sastav ima 52 boda, a Barcelona 48.

Espanyol je deveti sa 32 boda.

U ranije odigranom dvoboju madridski Atletico je kao gost svladao Sporting iz Gijona sa 4-1 (0-0). Goste je u vodstvo doveo Yannick Carrasco (46) nakon samo 13 sekundi igre u drugom poluvremenu, no Sergio Alvarez (49) je vrlo brzo poravnao na 1-1.

Taj je rezultat vrijedio sve do 10-ak  Kevin Gameiro (80, 81, 85) s tri gola u samo pet minuta osigurao uvjerljivu pobjedu Atletica. minuta prije kraja kada jeŠime Vrsaljko igrao je čitavu utakmicu za Atletico, dok je Duje Čop za Sporting u igru ušao u 84. minuti.

 

Četvrti Atletico sada ima 45 bodova, jednog manje uz utakmicu više od treće Seville, a četiri više uz također utakmicu više od petog Real Sociedada.

Sporting je ostao u zoni ispadanja, 18. sa 16 bodova, dva manje od 17. Leganesa koji drži posljednje mjesto koje osigurava ostanak u Primeri.

>>Senzacija u Engleskoj! Petoligaš napravio podvig kakav nije viđen 103 godine

Rezultati by SofaScore

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije