Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠALA NAVIJAČA:

'Bale je pretjecao preko pune crte i prekoračio dopuštenu brzinu'

Bale
Foto: Twitter.com
1/4
17.04.2014.
u 14:57

Španjolska je Marca Realovog ofenzivca prozvala Gareth Bolt i izračunala da je 58 metara pretrčao prosječnom brzinom od 27 kilometara na sat.

Gareth Bale je svojom pogotkom Barceloni zadivio nogometni svijet, a dan nakon utakmice društvene mreže obiluju raznim fotomontažama i memeima na račun brzonogog Velšanina.

Tako je jedan Španjolac popunio policijsku prijavu u kojoj navodi da je "pretjecao" preko pune trake i pri tome prekoračio dopuštenu brzinu. Drugi twitteraši su duel Marca Bartre i Balea vidjeli kao utrku ptice trkačice i kojota iz popularnog crtića.

Španjolska je Marca Realovog ofenzivca prozvala Gareth Bolt i izračunala da je 58 metara pretrčao prosječnom brzinom od 27 kilometara na sat. Bale je tako dodao još jedan pogodak u svoju bogatu kolekciju, a njegove najljepše pogotke možete pogledati u priloženom videu.

>> Junak Bale: Savršena večer... Idemo sada po sva tri trofeja

Ključne riječi

Komentara 2

BE
berija
17:55 17.04.2014.

Svaka im čast, ali i dalje navijam za Barcelonu

DA
davos24
17:33 17.04.2014.

Vrhunska šala. A pogledao sam gol valjda 20 puta, čovjek dostiže polako Lea i Cristiana pa čak i Diega.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije