Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 168
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
wolfsburg uvjerljiv

Badelj sa Fiorentinom slavio u Grčkoj, Qarabag šokirao Kalinićev i Strinićev Dnjipro

Milan badelj
Foto: Reuters/PIXSELL
1/2
23.10.2014.
u 23:30

Mateo Kovačić odigrao je cijeli susret, a njegov Inter nije uspio slomiti otpor St. Etiennea (0:0).

Nakon uzbuđenja u Ligi prvaka danas su na rasporedu bili susreti 3. kola Europske lige. U prvom ogledu Wolfsburg je sa Ivicom Olićem i Ivanom Perišićem u sastavu slavio na gostovanju kod Krasnodara (4:2).

Vukovi su poveli u 38. minuti nakon što je Olić pritiskom 'prisilio' domaćeg igrača Granqvista da postigne autogol. Wolfsburg do kraja susreta nije ispuštao vodstvo. Perišić je igrao do 61., a Olić do 78. minute. 

 

U drugom susretu skupine H Lille i Everton odigrali su bez pogodaka (0:0). Englezi su vodeći u skupini sa 5 bodova, slijedi Wolfsburg sa 4, Lille sa 3, a Krasnodar je posljednji sa 2 boda.

Slaven Bilić protutnjao je sa svojim Bešiktašem kroz Beograd i sa četiri pogotka nokautirao Partizan (4:0). Kavlak i Ba načeli su pogocima beogradski klub u prvom dijelu, a u nastavku posao su završili Ozyakup i Tore. Statistiku utakmice možete pogledati ovdje.

Turci su se pobjedom priključili Tottenhamu na vodećoj poziciji u skupini C (5 bodova), a iza njih su Asteras (4 boda) i Partizan (1).

Inače, Tottenham je rezultatom 5:1 ponizio Grke u Londonu uz tri pogotka Kanea i dva Lamele.

Milan Badelj odigrao je cijeli susret za Fiorentinu koja je slavila (1:0) u gostima kod neugodnog PAOK-a pogotkom Vargasa u 38. minuti i potvrdila savršen učinak u skupini K (9 bodova).

 

Jedno od najvećih iznenađenja večeri priredio je azerbajdžanski Qarabag pobjedom kod Djipra (1:0). Za ukrajinsku momčad svih 90 minuta odigrali su Nikola Kalinić i Ivan Strinić dok Malden Bartulović nije nastupio.

Mateo Kovačić također je odigrao cijeli susret, a njegov Inter nije uspio slomiti otpor St. Etiennea (0:0), ali ipak je zadržao vodeće mjesto u skupini F sa 7 bodova. Statistiku ovog susreta pogledajte ovdje.

Panathinaikos je do boda kod PSV-a stigao u posljednjim minutama utakmice, nakon pogotka Ajaguna (87.), a za grčku momčad nastupila su sva tri hrvatska igrača. Gordon Schildenfeld odigrao je cijeli susret, Danijel Pranjić je izašao u 60. minuti dok je Malden Petrić zaigrao od 75. minute.

Domagoj Vida (igrao svih 90 minuta) sa svojim Dinamom (K) doživio je neugodan poraz kod Aalborga (3:0).

 

Rezultati 3. kola i poredak:

Skupina A: Borussia Mönchengladbach - Apollon 5:0, Villarreal - Zürich 4:1. Poredak: Villarreal 7, Borussia 5, Apollon 3, Zürich 1.

Skupina B: Torino - HJK 2:0, Club Brugge - Køpenhagen 1:1. Poredak: Torino 7, Club Brugge 5, Køpenhagen 4, HJK 0.

Skupina C: Partizan - Beşiktaş 0:4, Tottenham - Asteras 5:1. Poredak: Tottenham 5, Beşiktaş 5, Asteras 4, Partizan 1.

Skupina E: PSV - Panathinaikos 1:1, Estoril - Dinamo Moskva 1:2. Poredak: Dinamo M. 9, PSV 4, Estoril 3, Panathinaikos 1.

Skupina F: Inter - St-Étienne 0:0, Dnipro - Karabakh 0:1. Poredak: Inter 7, Karabakh 4, St. Etienne 3, Dnipro 1.

Skupina H: Krasnodar - Wolfsburg 2:4, LOSC - Everton 0:0. Poredak: Everton 5, Wolfsburg 4, Lille 3, Krasnodar 2.

Skupina I: Slovan Bratislava - Sparta Prag 0:3, Young Boys - Napoli 2:0. Poredak: Young Boys 6, Sparta 6, Napoli 6, Slovan 0.

Skupina J: AaB - Dinamo Kijev 3:0, Steaua - Rio Ave 2:1. Poredak: Steaua 6, Dinamo 6, Aalborg 6, Rio Ave 0.

Skupina K: PAOK - Fiorentina 0:1, Dinamo Minsk - Guingamp 0:0. Poredak: Fiorentina 9, Guingamp 4, PAOK 3, Dinamo 1.

Skupina L:  Trabzonspor - Lokeren 2:0. Poredak: Legia 9, Trabzonspor 6, Lokeren 3, Metalist 0.

>>Dinamo u Salzburgu doživio blamažu

>>Rijeka u 13 minuta, Kramarićevim hat-trickom, razbila Feyenoord!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije