Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HRVATSKI REPREZENTATIVCI

Badelj: Izrazito ih poštujemo, bili su impresivni; Vrsaljko: Ne trebamo razmišljati o publici

27.05.2016., Gradski stadion, Koprivnica - Prijateljska nogometna utakmica u skopu priprema za Euro 2016, Hrvatska - Moldavija. Milan Badelj. Photo: Igor Kralj/PIXSELL
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/8
09.11.2016.
u 18:46

- Maksimalno sam koncentriran na Fiorentinu i sretan sam tamo, a sve ovo ostalo u ovom je trenu nepotrebno. Statusom sam zadovoljan, a drugo ćemo vidjeti na zimu - rekao je Badelj o svojoj budućnosti.

Hrvatska nogometna reprezentacija odradila je još jedan trening u Zagrebu trening uoči subotnje utakmice s Islandom u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo. Susret su najavili Milan Badelj i Šime Vrsaljko.

- Izrazito ih poštujemo, napravili su veliki rezultat na Europskom prvenstvu, i treba im čestitati. Na impresivan su način došli do toga, nisu se samo branili, te im je to dalo krila i na početku ovih kvalifikacija. Međutim, igramo kod kuće - makar i bez publike - te moramo pobijediti. Budemo li pravi, možemo biti optimistični i mislim da bismo tada trebali slaviti - rekao je Badelj koji nije htio govoriti o mogućem odlasku iz Fiorentine.

- Maksimalno sam koncentriran na Fiorentinu i sretan sam tamo, a sve ovo ostalo u ovom je trenu nepotrebno. Statusom sam zadovoljan, a drugo ćemo vidjeti na zimu.

Vrsaljko je dodao:

- Island ima jako dobru atmosferu unutar momčadi i igra čvrst nogomet te nas očekuje dobra utakmica. Mislim da ćemo biti 100 posto 'unutra' i pobijediti Island. Navijači su nam uvijek motiv više i ponekad se daje više od realnih mogućnosti s publikom iza sebe, ali ne trebamo razmišljati o tome. Moramo misliti pozitivni.

Vrsaljko se osvrnuo i na borbu za mjesto u momčadi u Atletico Madridu.

- Nadam se da ću nastaviti u dobrom tonu. Naporno sam radio, trenirao i čekam svaku sljedeću utakmicu 100 posto spreman, da je odradim što bolje ako dobijem priliku. Zadovoljan sam, u klubu se dobro radi. Svjestan sam svoje kvalitete i nema razloga da mi neigranje pokvari samopouzdanje. Znam koliko mogu, a i za reprezentaciju ću dati svoj maksimum. Nema razloga za brigu.

>> Tjednik Max! i sport Večernjeg lista pratite i na Facebooku

>> Dinamovi klinci u izlogu, dobili su poziv na Otok! Pratit će ih bogati Englezi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije