Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 192
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Transfer karijere

Badelj: Fiorentina je razina više, želim biti važan član

Milan Badelj
nph / KurthNordPhoto/PIXSELL
02.09.2014.
u 17:08

. Ponuda Fiorentine zadovoljila je čelnike HSV-a, mene također, pa smo se lakoćom i bez ikakvih problema brzo dogovorili

Milan Badelj u posljednji je trenutak napravio transfer karijere i Njemačku zamijenio Italijom. Tražili su ga mnogi klubovi, a na kraju je iz HSV-a otišao u Fiorentinu.

- Evo, baš se spremam na povratak u Njemačku. Moram pokupiti stvari, a onda se u četvrtak priključujem treninzima nove momčadi. Potpisao sam četverogodišnji ugovor i jedva čekam da krenu prvenstvene utakmice, rekao je Badelj za Goal.com te dodao:

- Sretan sam! Dolazak u Fiorentinu za mene predstavlja veliki izazov, svakako korak naprijed u mojoj karijeri. HSV je stvarno veliki klub, bez obzira na trenutačnu krizu, ali siguran sam kako sam otišao u još bolji klub, još kvalitetniju sredinu.

Ciljevi i ambicije?

- Želim biti važan član Fiorentine! Konkurencija je zaista velika, posebice u veznoj liniji gdje su Borja, Pizzarro, Aquilani, Fernandez, Iličič, a sada je iz Sassuola stigao i zahvalni Slovenac Kurtič. Drago mi je što Fiorentinu ovoga ljeta nije napustio Kolumbijac Cuadrado, stvarno ćemo biti odlična momčad. Ambicije kluba su jasne, Fiorentina uvijek teži gornjem domu prvenstvene ljestvice, a svakako imamo kvalitetu za taj pothvat.

Osvrnuo se i na medijska nagađanja o transferu.

- Mnogo se toga pričalo, no nisam se previše zamarao takvim špekulacijama. Ponuda Fiorentine zadovoljila je čelnike HSV-a, mene također, pa smo se lakoćom i bez ikakvih problema brzo dogovorili. Bili su vrlo konkretni i osjetio sam da me žele u Firenzi.

>>Cijeli intervju s Milanom Badeljom pročitajte na Goal.comu.

>>Na hrvatske igrače potrošeno 90 milijuna eura, Lovren najskuplji

Ključne riječi

Komentara 2

AN
Andreeejjj
18:10 02.09.2014.

Za koliko dugo te žele dečko? Teško češ ti upasti u 1 momčad.

BU
Bubalamala
15:57 03.09.2014.

Milane morao bi vise trcati i biti bolji u defenzivnim zadacama .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije