Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
AMATERSKI NOGOMET

BBB iz Gajnica istukli predsjednika Dinama

Ponikve - Dinamo Odranski Obrež
Foto: Grgur Zucko/PIXSELL
1/6
24.11.2015.
u 14:15

Na tribini u trenutku incidenta nije bio dovoljan broj redara koji bi mogli spriječiti tučnjavu

Utakmice između nogometnih klubova Ponikvi i Dinama iz Odranskog Obreža uvijek su bile napete i neizvjesne. Tako je bilo godinama u Prvoj zagrebačkoj ligi, tako je bilo i ove subote u Međužupanijskoj ligi – središte. Domaćin je vodio 1:0 pogotkom Luke Bandala iz 16. minute. A onda se dogodila tučnjava. Ali, ne na travnjaku, već na tribinama.

– U 27. minuti došlo je do provokacija između 15-ak domaćih navijača i 8-9 članova kluba gostujuće momčadi. Ubrzo nakon toga dolazi do naguravanja i tuče na tribinama. U tom trenutku na tribini nije bio dovoljan broj redara da bi mogao spriječiti tučnjavu. Kada se situacija na tribini primirila, gostujuća momčad odlučila je napustiti teren i ne nastaviti odigravanje utakmice – napisao je u izvještaju Dario Mrzljak, delegat utakmice.

U tučnjavi u kojoj su sudjelovali navijači BBB Gajnice istučen je Darko Janječić, predsjednik momčadi iz Odranskog Obreža.

– U jednom trenutku netko me gurnuo, pao sam s tribina i razbio glavu. Naravno da nije imalo smisla nastaviti utakmicu jer je netko mogao i poginuti – rekao je Janječić.

Poslije utakmice nazvali su ga neki igrači Ponikvi kao i njihov trener Hrvoje Pipinić.

– Bez obzira na ovaj incident, njihovi navijači slobodno mogu doći u Odranski Obrež u drugom dijelu sezone. Kod nas se nikad nije dogodio prekid, neće ni tada. Uostalom, već su lani njihovi navijači bili kod nas pa nije bilo problema – zaključio je Janječić.

>> Dinamo više nije mušterija velikanima, ali je sada klub slučaj

Komentara 11

MR
MRUDante
14:44 24.11.2015.

tipična večernjakova navlakuša - klikovi se broje...

BI
billynik
14:52 24.11.2015.

O jadni lih novina i jadnog novinarstva. Sto priželjkujete da se to dogodi Barisicu?

Avatar links
links
17:31 24.11.2015.

a zašto ovo objavljujete i dajete pozornost ovom polusvijetu, gori ste od njih, koga ovakve seoske zabave zanimaju?????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije