Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 90
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
AUDI KUP

Bayern pobijedio Milan 3:0 i za naslov se bori protiv Reala

Bayern
Reuters/PIXSELL
04.08.2015.
u 22:54

Zabili su Bernat, Götze i Lewandowski

Bayern je potpuno dominantno s 3:0 pobijedio Milan i izborio finale Audi kupa, a tamo ih čeka Real Madrid koji je ranije pobijedio Tottenham 2:0. Bit će to prava poslastica za sve nogometne zaljubljenike.

No tako nešto se i očekivalo, iako si oba protivnika favoritima pružili ponešto muke. Pa je tako Bayern dugo imao 1:0 koje mu je donio Bernat u 24. minuti. Milan je pritom bio nevidljiv, a probudio se tek u nastavku kad je u 56. minuti De Jong mogao izjednačiti.

Umjesto toga, u 74. je Götze zabio za 2:0 i prekrasnim pogotkom Lewandowski je sve riješio u 85. minuti.

Bavarci će za naslov na Audi kupu igrati protiv Reala u srijedu od 20.45, dok će Milan i Tottenham o trećem mjestu odlučivati od 18.15.

>> Real u finalu Audi kupa, Modrić dobio 'tunel' i umalo zabio gol

Komentara 1

ED
Edomajka
15:38 05.08.2015.

Ajmo Real razvali te švabe.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije