Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Atletico - Elche 3:0

Mandžo s klupe gledao uvjerljivu pobjedu, Griezmann oborio rekord Francuza

Atletico - Elche
Foto: Reuters/PIXSELL
1/4
25.04.2015.
u 20:08

Još uvijek aktualni prvak je na trećoj poziciji, ima četiri boda manje, ali i utakmicu više od Reala, dok Elche čvrsto drži 14. mjesto.

Atletico Madrid oporavio se od ispadanja iz Lige prvaka i u 33. kolu španjolskog prvenstva uvjerljivo pobijedio Elche. Momčad Diega Simeonea slavila je sa 3:0.

Prvo poluvrijeme nije ponudilo pogotke, a momčadi su bile izjednačene. Ipak, u nastavku je kvaliteta došla do izražaja, a prvi pogodak na utakmici postigao je Griezmann u 55. minuti, da bi u 63. povisio Garcia. U 77. je konačni rezultat postavio svojim drugim pogotkom Griezmann. Ukupno mu je to bio 22. ligaški gol ove sezone i tako je postao prvi Francuz koji je toliko golova zabio u jednoj sezoni u La Ligi. Dosadašnji rekord držao je Karim Benzema koji je u sezoni 2011./12. postigao 21 pogodak.

Mario Mandžukić danas je odmarao i cijelu je utakmicu odgledao s klupe, dok na drugoj strani Mario Pašalić nije bio u konkurenciji za sastav zbog suspenzije. Još uvijek aktualni prvak je na trećoj poziciji, ima četiri boda manje, ali i utakmicu više od Reala, dok Elche čvrsto drži 14. mjesto.

>>Lovren sjajan u remiju 'redsa', Kramarićev Leicester skočio izvan zone ispadanja

>>Messi i Neymar srušili Espanyol, Xavi ušao u legendu!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije