Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kolumbijci slave

Atletico Nacional osvojio Copu Libertadores

Atletico Nacional
Foto: Reuters/Pixsell
1/7
28.07.2016.
u 10:36

Jedini dosadašnji naslov u Copi Libertadores Atletico Nacional je osvojio 1989. godine.

Nogometaši kolumbijskog Atletico Nacionala iz Medellina pobjednici su ovogodišnjeg izdanja Cope Libertadores, južnoameričke inačice Lige prvaka, oni su u uzvratnom finalnom dvoboju na svom terenu svladali ekvadorski Independiente del Valle sa 1-0 što im je uz 1-1 iz prve utakmice otprije tjedan dana bilo dovoljno da po drugi put u klupskoj povijesti podignu pobjednički pehar.

Jedini pogodak na utakmici postigao je Miguel Angel Borja već u 9. minuti kada je najbolje reagirao na odbijenu loptu nakon što je udarac Macnellyja Torresa zaustavila vratnica. 

Jedini dosadašnji naslov u Copi Libertadores Atletico Nacional je osvojio 1989. godine.

Independiente del Valle najveće je iznenađenje ovogodišnje Cope, taj klub je tek prije šest godina po prvi put u svojoj povijesti ušao u prvu ekvadorsku ligu, a dosada nije osvojio niti jedan trofej.

Komentara 2

LE
leffe
11:35 28.07.2016.

Ovo je glupost najveća.. Igrati finale ovakvog natjecanja u dvije utakmice. Po mom mišljenju odmah ona sama završnica natjecanja gubi svoju draž.

TR
trnjedotokija
22:55 28.07.2016.

joj,pokušao gledat njihov klupski nogomet,al to je nemoguće,,

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije