Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 117
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
slavio i real

Atleticova 'trica' Eibaru: Pogledajte kako je Mandžo zabio dvaput u dvije minute!

Mario Mandžukić
Foto: Reuters/Pixsell
1/3
31.01.2015.
u 20:00

Hrvatski napadač suparničku mrežu zatresao je u 23. i 25. minuti.

Atletico Madrid nakon ispadanja u Kupu kralja protiv Barcelone, u 21. kolu gostovao je kod Eibara i ostvario 15. pobjedu u španjolskom prvenstvu (3:1). 

Španjolski prvak već je nakon 25 minuta stekao nedostižnu prednost (3:0). Griezmann je u 7. minuti pogodio za 1:0, a potom je Mario Mandžukić dvama pogocima povećao vodstvo.

Hrvatski napadač suparničku mrežu zatresao je u 23. i 25. minuti. Prikupio je tako deset pogodaka u prvenstvu ove sezone u 18 nastupa i drugi je klupski strijelac iza Griezmanna (11 golova, 21 nastup).

Domaćin je ipak u samoj završnici stigao do počasnog pogotka, strijelac je bio Piovaccari. Dodajmo kako je teren bio težak za igru zbog obilne kiše.

U prvoj međusobnoj utakmice sezone, na Vicente Calderonu, Atletico je pobijedio 2:1, a Mandžukić je i tada bio strijelac.

Dodajmo i kako trener Atletica, Diego Simeone, u srijedu nije Mandžukića uvodio u igru u uzbudljivoj utakmici s Barcelonom (2:3). Prednost je u napadu dao Fernandu Torresu. Protiv Eibara Španjolac je ostao na klupi, a Mandžukić je bio u špici s Griezmannom.  

Statistiku možete pogledati ovdje.

Vodeći Real ranije danas pobijedio je Real Sociedad. Gosti su u prvoj minuti šokirali Kraljevski klub pogotkom Elustonda, ali James Rodriguez poravnao je rezultat već u trećoj minuti. Ramos je u 37. minuti pogodio za prvo vodstvo Reala, a Benzema je dvama pogocima u nastavku potvrdio pobjedu Ancelottijeve momčadi.

Poredak: Real Madrid (-1) 51 bod, Barcelona (-1) i Atletico po 47, Valencia (-1) 41, Sevilla (-2) 39...

>>Navijači Oliću pjevali 'I need a hero', a Risse mu pokvario povratnički debi

>>Navijači Oliću pjevali 'I need a hero', a Risse mu pokvario povratnički debi

 

 

Komentara 8

DU
Deleted user
19:25 31.01.2015.

Ajmo Manđo.

DU
Deleted user
19:15 31.01.2015.

Kralj!

DA
Djeca_Arbata
00:43 01.02.2015.

Baš si mislim...koliko je Davor Šuker imao utjecaja da je Mandžo u Atleticu?...Hm...kaj današnja djeca navijači znaju tko je s kime dobar...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije