Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
L’Equipe:

Atletico će prodati Mandžukića da bi doveo Cavanija!

Mario Mandžukić
Foto: nph/Victor Blanco
04.03.2015.
u 12:57

Diego Simeone, trener Atletica, veliki je Cavanijev obožavatelj te je za njegovo dovođenje angažirao i stopera Diega Godina.

Urugvajski napadač Edinson Cavani, prema pisanju francuskog L’Equipea, velika je želja madridskog Atletica. A da bi doveo u svoje redove sjajnog napadača, za oko 62 milijuna eura morat će prodati Marija Mandžukića, pišu Francuzi.

Još dodaju kako je Diego Simeone, trener Atletica, veliki Cavanijev obožavatelj te da je za njegovo dovođenje angažirao i stopera Diega Godina. Urugvajac bi trebao nagovoriti sunarodnjaka da napusti PSG i preseli se u Madrid.

Zanimljivo da su se ove informacije pojavile nakon napete situacije s Mandžukićem kojeg su španjolski mediji optužili da se naljutio što nije bio u početnom sastavu u posljednjoj utakmici sa Sevillom. Naveli su kako se zbog toga nije trudio kad je ušao u igru, a Simeone mu je poslao jasnu poruku:

– Trebaju mi oni koji se ne postavljaju iznad momčadi.

>>Guardiola poglavlje knjige posvetio Mandži: Vidjelo se da nećemo biti prijatelji!

>>Španjolci optužili Mandžukića da se nije trudio, evo što mu je poručio Simeone

Komentara 17

MI
mismis
13:20 04.03.2015.

Svaki put kad Mandžukić nije u prvih 11 ovakvi naslovi. Već ga se prodalo u barem 3 kluba, Simeone se stalno svađa s njim i veliki problemi su, a onda dođe utakmica, Mandžukić igra i sljedeći dan su hvalospjevi

SA
SI aka SI
14:20 04.03.2015.

Mandžo u 3 dana prođe što većina ljudi ne prođe u čitavom životu. Jedan dan je top 5 napadač svijeta, drugi dan nije baš tako dobar i seli, treći dan je najbolji napadač u igri glavom i predmet obožavanja trenera, četvrti dan je u nemilosti. Kako se ne umorite? Odličan napadač koji stilom igre idealno paše Simeoneu. U isto vrijeme, zaiskrit će među njima nerijetko, jer niti jedan nema "blagi" karakter.

DU
Deleted user
13:36 04.03.2015.

Mlataraš moj loši noinaru

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije