Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 187
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Analiza Španjolaca

'Ancelottiju je napokon jasno: Modrić je mozak Reala!'

Luka Modrić (1)
Foto: Reuters/Pixsell
11.11.2013.
u 16:32

"Xabi se vrlo dobro razumije s Modrićem i Khedirom i čini se da je potraga za idealnim trojcem završena!"

Španjolski AS danas je još jednom analizirao formaciju madridskog Reala, a autor članka posebno se bavio veznim redom.

"Čini se da su se stvari napokon kristalizirale, Ancelottiju je postalo jasno da je Luka Modrić mozak Reala Madrida", piše na početku teksta.

Autor piše da je talijanskom strategu trebalo čak 17 utakmica da dobije viziju koji trojac će mu igrati u veznom redu. Od toga je Modrić igrao 14 utakmica, kao i Khedira, Asier Illarramendi je startao sedam puta, a bilo je tu i čudnih odluka poput guranja Sergija Ramosa u veznu liniju. Casemiro je dobio tek mrvice.

No, povratkom Xabija Alonsa sve je postalo jasno.

"Xabi se vrlo dobro razumije s Modrićem i Khedirom i čini se da je potraga za idealnim trojcem završena!"

Komentara 5

PA
Paket
17:42 11.11.2013.

Bugmenott@ svi pljujemo po novinarima ali barem argumentirano. Hoćeš li se sada barem ispričati?

DU
Deleted user
19:08 11.11.2013.

..Ancelottiju je to oduvijek bilo jasno (kao i Mourinhu), samo je morao isprobati "mlade lavove", od kojih su neki relativno skupo kupljeni, poput Isca! X. Alonso, Modrić i Khedira djelovali su prekjučer savršeno.

DU
Deleted user
19:14 11.11.2013.

...Lukina veličina nije samo u tome što brzo (kratki dupli pas, okret sa startom i prenošenjem igre), rješava "guste" situacije, što izvanredno okomito pogađa Ronalda, Benzemu i, sada "svoga starog kompanja" Balea, nego što i odlično pomaže "zatvarati" i oduzimati loptu. P.S. Najbolji su mi "znalci" koji mu broje golove, ne razumijevajući da je u Ronaldovih tri, pola Lukinog manevra...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije