Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pušnik: Ostajem u Splitu

Arveladze: Klub kao Hajduk morao bi imati bolji teren!

Hajduk - Maccabi
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/11
26.08.2016.
u 10:38

"Odgovornost je bila velika pred 25.000 gledatelja i u takvoj atmosferi u izvođenju jedanesteraca pogriješili bi i bolji igrači no što ih Hajduk ima," ocijenio je.

Trener Hajduka Marijan Pušnik izjavio je u četvrtak  kako njegova momčad nije imala sreće za plasman u Europsku ligu pošto je Hajduk nakon boljeg izvođenja jedanesteraca u uzvratnoj utakmici četvrtog pretkola na Poljudu eliminiarla ekipa Maccabija iz Izraela te da mu je to jedan od najbolnijih poraza u njegovoj trenerskoj karijeri.

"Nažalost, nismo imali sreće, mislim da smo zaslužili prolaz u Europsku ligu jer igrači Hajduka su  se borili svih 120 minuta, igrali odlično i nisam vidio nijednog da je  u ovoj utakmici igrao loše," rekao je Pušnik novinarima. 

Na novinarski upit je li mu u trenerskoj karijeri ovo najbolniji poraz, Pušnik je odgovorio - jedan od najbolnijih.

Hajduk je u 90 minuta uzvrata na Poljudu pobijedio s 2-1 i tako nadoknadio istovjetan zaostatak iz Netanye iz prvog dvoboja, a kako se niti u produžetku rezultat nije mijenjao, pristupilo se izvođenju 11-eraca u kojemu su sa 4-3 bolji bili gosti.

Pušnik je  kazao kako je igračima dao naputak da pucaju jedanesterce nisko ili visoko, a nikako poluvisoko.

"Odgovornost je bila velika pred 25.000 gledatelja i u takvoj atmosferi u izvođenju jedanesteraca pogriješili bi i bolji igrači no što ih Hajduk ima," ocijenio je.

Na novinarski upit hoće li, nakon ispadanja Hajduka iz europskog natjecanja i dalje ostati trener splitske momčadi, uzvratio je: 

- A zašto ne bih ostao? Tek sam počeo raditi u Hajduku prije tri mjeseca, a imam ugovor na dvije godine i ostat ću do kraja boriti se.

Uzvratio je novinaru rekavši da su takva pitanja glupa, a novinar je  dometnuo kako nema glupih pitanja nego ima glupih odgovora.

Trener Maccabija Shota Arveladze je izjavio kako je utakmica na Poljudu bila vrlo teška i da su njegovi igrači  izgubili kontrolu nad igrom. Požalio se i na loš teren zbog čega igrači  Maccabija nisu znali gdje će  lopta odskočiti što im je stvaralo probleme.

"Nogometni klub kao što je Hajduk mora imati bolji teren," smatra Arveladze.

Istaknuo je da momčad  Hajduka zaslužuje počasti da su talentirani i znaju postupati s loptom.

Komentara 19

DU
Deleted user
12:51 26.08.2016.

Nadam se da će Hajdukova uprava biti principijelna i odbiti milijun kuna koje treba dobiti ulaskom Dinama u ligu prvaka!Dinamo je po njima uništio Hajduk,hrvatsku ligu,kupuje suce,zabranili su dolazak Mamiću u lożu,sude ga ,e sada ,ako su tako pošteni kako se vole predstavljati neka odbiju tih milijun koji im je omogućio mafijaški Mamić i Dinamo.Lani su ga rado uzeli ,a ne sumnjam da će i ove godine.Ipak se radi o "poštenom" Ajduku !Živia dišpet !

PO
PowerPoint
12:21 26.08.2016.

Bitno da se stalno prdi po Dinamu zbog stadiona, a hajdukova wc školjka je baš to, wc školjka.

Avatar Titanov sin
Titanov sin
12:33 26.08.2016.

Za takve igrace je teren vise nego dobar. Splitski antitalenti jedino na takvom terenu mogu nekoga pobjediti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije