Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PARK MLADEŽI

Artem Milevski: Neću slaviti ako zabijem gol Hajduku

Artem Milevski
Foto: Ivana Ivanovic/PIXSELL
1/6
06.10.2015.
u 10:14

'Bilo je i većih prijelaza između drugih klubova, svoj dio u Hajduku odradio sam pošteno. Ako zabijem Hajduku u dresu Splita, neću slaviti taj gol.'

Zadovoljni izraz lica predsjednika Splita Slavena Žužula sve je govorio. Dolazak Artema Milevskog u Split smatra velikim dobitkom.

– Artem nije nepoznanica, ne samo kod nas, već i širom Europe. Na prijedlog trenera Sablića, nakon našeg razgovora, odlučili smo se angažirati Artema. Vjerujem u ovo što Sablić radi, na njegovu preporuku potpisali smo ugovor. Znamo da je njegova karijera osebujna, i na terenu i izvan njega. Artem je bećar, ali meni to ne smeta, to je na treneru Sabliću. Neka bude bećar na terenu. Artema ćemo paziti, tetošiti, vjerujem da će nam to vratiti. Ovo vam je moje iskreno viđenje. Artem je u našem razgovoru rekao da Gorana neće iznevjeriti. Ovo je drukčija sredina od Hajduka, siguran sam da će Artem značiti puno našim mladim igračima u njihovu razvoju – rekao je Žužul.

Glavni autor dolaska ljubimca navijača Hajduka u Split njegov je dugogodišnji prijatelj i suigrač Goran Sablić.

– Donijet će dosta toga Splitu, posebno u napadačkim varijantama. Ne trebamo ga pretjerano predstavljati, njegov nogometni talent i smisao za igru su neupitni. Iskusan je, potreban nam je. Poznam ga dobro, znam što je radio u protekla dva mjeseca i vjerujem mu. Ne očekujem onaj povik "Arteme, povedi nas". U Splitu ću ja povesti, a od njega očekujemo golove – jasno je kazao Sablić.

A Milevski je ispunio svoju želju i do daljnjega ostaje stanovnik Splita u kojem uživa u svim životnim segmentima.

– Predsjednik i trener su mi ukazali povjerenje, dali mi ruku i pružili šansu da igram nogomet. Želim to opravdati maksimalno. Trener Sablić je moj prijatelj, bivši suigrač, a sada mi je trener i neću ga iznevjeriti. Ne mislim da je ovo moja posljednja šansa, još uvijek mogu igrati – rekao je Milevski.

Sličnu priču o povratku Milevskog u pravo stanje slušali smo i kada je potpisao za Hajduk.

– Dosta sam bio uključen i u to vrijeme, jako dobro znam u kakvom je stanju bio kada je stigao u Hajduk. Sada je napravio dobru bazu, znam što želim od njega i što nam može donijeti – kazao je Sablić.

Nekoć su zajedno igrali u kijevskom Dynamu, teško je Milevski tada mogao i zamisliti da će mu Sablić jednog dana biti trener.

– Nisam mogao pretpostaviti da ću igrati u Hrvatskoj, a kamoli da će mi Sablić biti trener – nasmijao se Milevski.

Bio je veliki ljubimac navijača Hajduka, koji su za njega glasali i na predsjedničkim izborima dopisujući njegovo ime na glasačke listiće. A sada je otišao u dres gradskog rivala.

– Kakvu reakciju očekujem? Bilo je i većih prijelaza između drugih klubova, svoj dio u Hajduku odradio sam pošteno. Ako zabijem Hajduku u dresu Splita, neću slaviti taj gol – kazao je Milevski.

>> Artem Milevski ostaje u Splitu, potpisao je ugovor i spreman je za igru

Komentara 1

DU
Deleted user
10:17 06.10.2015.

Nećeš ti zabit nikome pa se ni ne moraš zamarat s tim hoćeš li slaviti ili nećeš..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije