Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Premiership

Arsenal preuzeo vrh, Giroud i Koscielny u dvije minute sredili Everton

Arsenal - Everton
Foto: Reuters/PIXSELL
1/6
24.10.2015.
u 20:46

Topnici su ostvarili četvrtu pobjedu u nizu te drže čelnu poziciju Premier lige, barem do sutrašnjeg manchesterskog derbija.

Posljednju utakmicu subotnjeg izdanja 10. kola Premier lige odigrali su Arsenal i Everton, a na Emiratesu topnici su slavili 2:1.

Topnici su sedmom pobjedom preuzeli vrh ljestvice, barem do sutrašnjeg manchesterskog derbija. Pitanje pobjednika je bilo riješeno u razmaku od dvije minute. Olivier Giroud je donio vodstvo u 36. minuti, a bio je mu je to četvrti gol u posljednjih pet utakmica, a Laurent Koscielny je u 38. minuti povisio na 2:0 na asistenciju Cazorle, piše Goal.

Poraz Evertona uspio je ublažiti Ross Barkley u 44. minuti, no u nastavku nisu uspjeli do boda, nego tek do isključenja Barryja u četvrtoj minuti nadoknade. Momčad iz Liverpoola nakon drugog poraza u nizu je na desetom mjestu.

Statistiku utakmice pogledajte na portalu Goal.com.

Ostali rezultati:

Italija, 9. kolo: Empoli - Genoa 2:0, Carpi - Bologna 1:2.

Španjolska, 9. kolo: Celta - Real Madrid 1:3, Granada - Betis 1:1.

Njemačka, 10. kolo: Bayer - Stuttgart 4:3, Bayern - Köln 4:0, Darmstadt - Wolfsburg 0:1, Hannover - Eintracht 1:2, Mainz - Werder 1:3, Ingolstadt - Hertha 0:1. 

Francuska, 11. kolo: Lorient - Rennes 1:1.

>>Bilićev West Ham nakon Arsenala, Redsa te Cityja slomio i Chelsea!

>>Mourinho izbjegao novinare, a Bilić oduševljen: Carrolla je nemoguće čuvati

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije