Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FA kup

Arsenal pobijedio Sutton, navijač u boksericama prekinuo utakmicu

Sutton - Arsenal
Foto: Reuters/PIXSELL
1/11
Autori: Drago Hudika, Hina
20.02.2017.
u 23:27

Jedan navijač domaće momčadi na teren je ušao u boksericama i s kapom žirafe trčao oko igrača. Kada mu je bilo dosta sam je izašao izvan terena, a policija je veseljaka privela u postaju

Nogometaši Arsenala plasirali su se u četvrtfinale engleskog FA kupa nakon pobjede (2:0) kod petoligaša Suttona.

Strijelci za topnike bili su Lucas Perez (27) i Theo Walcott (55). No osim pogodaka možemo izdvojiti i jedan detalj iz prvog poluvremena.

Foto: Reuters/PIXSELL/Ilustracija

Naime, jedan navijač domaće momčadi na teren je ušao u boksericama i s kapom žirafe trčao oko igrača. Kada mu je bilo dosta sam je izašao izvan terena, a policija je veseljaka privela u postaju.

Arsenal će i u četvrtfinalu igrati protiv još jednog petoligaša - Lincolna, najugodnijeg iznenađenja ovogodišnjeg izdanja najstarijeg nogometnog natjecanja na svijetu. U tom susretu koji će se igrati 11. ili 12. ožujka Arsenal će biti domaćin.

Tijekom prošloga vikenda još pet klubova izborilo je plasman u četvrtfinale, Chelsea koji će ugostiti Manchester United, Millwall koji će gostovati kod Tottenham Hotspura, te Middlesbrough koji će ugostiti Huddersfield Town ili Manchester City, koji će ponovljeni dvoboj osmine finala igrati 28. veljače u Manchesteru.

>>Ibrahimović spasio United koji će u četvrtfinalu igrati protiv Chelseaja

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije