Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
završilo 2:2

Arsenal i City u fantastičnoj utakmici podijelili bodove

Arsenal - Manchester City
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
1/6
13.09.2014.
u 15:59

A u sudačkoj nadoknadi Edin Džeko mogao je gostima osigurati sva tri boda. Prvo je pogodio vratnicu, a nakon toga promašio čistu priliku

Fenomenalnu utakmicu odigrali su Arsenal i Manchester City u četvrtom kolu Premiershipa, a na kraju su podijelili bodove jer je završilo 2:2.

Početak utakmice obilježila je dominacija domaće momčadi, a najbolju priliku imali su u 12. minuti kada je Danny Welbeck, debitant koji je nedavno prešao iz Manchester Uniteda, pogodio vratnicu. A u jeku dominacije 'topnika' Manchester City je poveo. U 28. minuti odlično je po desnoj strani prošao Navas, fantastičnom prizemnom loptom uposlio Aguera koji zabija za 1:0, što je bio rezultat i na odmoru.

U nastavku je Arsenal preokrenuo, prvo je Wilshere u 63. zabio za izjednačenje, a devet minuta kasnije Alexis je odličnim volejem zabio za vodstvo. No, nije Arsenal izdržao, u 83. minuti Demichelis je bio najviši nakon kornera i zabio za podjelu bodova. Bio je Szczesny na toj lopti, ali ju nije uspio zaustaviti. Bio je to drugi pogodak ove sezone koji je Arsenal primio nakon kornera.

Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)

A u sudačkoj nadoknadi Edin Džeko mogao je gostima osigurati sva tri boda. Prvo je pogodio vratnicu, a nakon toga promašio čistu priliku. Točnije, obranio mu je vratar Arsenala, nakon čega je Nasri zabio, ali je bio u zaleđu. Arsenal je tako postao jedina momčad u Premiershipu koja je neporažena kod kuće u 2014. godini, ima 20 utakmica bez poraza.

City nakon četiri kola ima sedam bodova, a Arsenal šest.

>>Sakho: Užitak mi je igrati s Lovrenom, dobro se razumijemo

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije