Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLIJEDI DERBI

Chelsea pokušava prekinuti Arsenalov niz nepobjedivosti

Jose Mourinho i Arsene Wenger
Press Association/Pixsell
26.04.2015.
u 10:01

Jose Mourinho zna kako s Arseneom Wengerom, ipak je neporažen protiv njega u posljednjih 12 utakmica

Arsenal i Chelsea igraju derbi kola engleskog prvenstva i zanimljiv je trenutak u kojem se susreću jer Topnici imaju osam pobjeda zaredom te su trenutno poprilično nepobjedivi.

No Jose Mourinho zna kako s Arseneom Wengerom, ipak je neporažen protiv njega u posljednjih 12 utakmica (sedam pobjeda i pet remija), a Arsenal ne zna za pobjedu kod kuće protiv Chelseaja već pet godina. Tek su slavili dvaput kad Mourinho posljednjih godina nije bio trener.

Ali ovaj bi put moglo biti drugačije jer Topnici od studenog prošle godine nisu izgubili na domaćem terenu i imaju gol razliku 26-4. Ipak, taj poraz koji su doživjeli bio je od Manchester United pa to jasno sugerira da im ne leže jače momčadi. Primjerice, Monaco ih je dobio 3:1 u Ligi prvaka kao gost i napravio iznenađenje zbog kojeg se Wenger sigurno još drži za glavu jer ždrijeb bi mu donio Juventus i samim time znatne šanse za polufinale.

Što je tu je, situacija je trenutno takva da Chelsea ima deset bodova ispred Arsenala i oboje će nakon derbija imati još pet utakmica do kraja prvenstva. Ovo je posljednja šansa za Wengera i društvo, a dok čekamo da igrači izađu na teren prisjetimo najvećih nizova nepobjedivosti u povijesti Premier lige na Goal.com.

>> Arsenal pet godina čeka na domaću pobjedu protiv Chelseaja

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije