Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOBAR POSAO

Barcelona nije uspjela kupiti Pogbu, ali zato dovodi Ardu Turana

Arda Turan
Gtres/PIXSELL
02.07.2015.
u 08:04

Chelsea i Manchester United bili su u utrci za sjajnim 28-godišnjakom, no na kraju je aktualni europski prvak ipak bio uporniji.

Barcelona je "poljubila vrata" kada je u pitanju Paul Pogba, ali čini se da su ipak imali više sreće kada je u pitanju Arda Turan. Prema pisanju španjolske Marce, dogovor je postignut, a ukupna odšteta iznosit će 35 milijuna eura.

Chelsea i Manchester United bili su u utrci za sjajnim 28-godišnjakom, no na kraju je aktualni europski prvak ipak bio uporniji. Loša vijest za Barcu je ta da, kao i u slučaju Aleixa Vidala, kojeg su za oko 20 milijuna eura kupili u Sevilli, usluge Turana moći će koristiti tek od siječnja 2016. godine, a do kada im traje zabrana kupovanja nogometaša.

Predsjednik Barcelone i direktor Atletica posao su navodno dogovorili na Ibizi, a objava transfera trebala bi biti u petak 2. srpnja, otkriva Marca.

>> Arda Turan napušta Atletico, za četiri dana znat će se gdje ide

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije