Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SAMO ŽUTI KARTON

Arda Turan izgubio kontrolu i kopačkom gađao pomoćnog suca!

Arda Turan
Foto: Vine/Screenshot
28.01.2015.
u 22:20

Turčin je izgubio živce nakon duela s Rakitićem i Alvesom.

Atletico Madrid nije protiv Barcelone uspio u četvrtfinalu Kupa kralja odigrati baš kako je namjeravao, unatoč pogotku Fernanda Torresa u prvoj minuti, zbog čega su živci bili tanki, a letjele su i kopačke!

Odmah u 47. minuti i kod rezultata 2:3, Gabi je dobio drugi žuti nakon naguravanja s Neymarom. To je ionako uzavrelu atmosferu učinilo još vrućijom pa se startalo grublje i bilo je mnogo verbalnog prepucavanja. No Arda Turan ipak je pretjerao.

Gađao je kopačkom linijskog suca i dobio žuti karton! Turčin je izgubio živce nakon duela s Rakitićem i Alvesom i tražio faul, no sudac ga nije dosudio. Uistinu čudno da nije za tako nešto dobio crveni karton, jer trebao je.

Bizarno je u cijeloj priči što se Turan okomio na istog onog suca koji je slučajno udario po glavi Albu.

>> Ovo sigurno niste vidjeli - pomoćni sudac zastavicom udario igrača

Komentara 3

JW
JW
04:34 29.01.2015.

ovo je za 10 utakmica zabrane

Avatar x-y
x-y
09:35 29.01.2015.

aa nista strasno, malo show-u i to je to...vidi se da ga nije htio pogoditi...

GA
garincha
00:27 29.01.2015.

Steta sto promasi!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije