Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEUGODNO IZNENAĐENJE

Arda Turan napušta Atletico, za četiri dana znat će se gdje ide

Arda Turan
Foto: Reuters/PIXSELL
29.06.2015.
u 22:00

'Arda je u četiri godine u Atleticu osvojio sve što se osvojiti može. Definitivno je odlučio napustiti Atletico, a sada tražimo novi klub.'

Arda Turan je proteklih sezona bio okosnica momčadi Diega Simeonea pa je zato dodatno šokirao objavom da napušta Atletico Madrid! Potvrdio je to njegov agent Ahmet Bulut.

Iako taj sjajni veznjak ima još dvije godine ugovora s trećeplasiranom momčadi španjolskog prvenstva, rastanak je najizglednija opcija.

- Arda je u četiri godine u Atleticu osvojio sve što se osvojiti može. Definitivno je odlučio napustiti Atletico, a sada tražimo novi klub - rekao je Bulut i nastavio:

- Puno se priča gdje bi mogao ići. Želimo što prije otkriti ime novog kluba jer je preveliki pritisak na nas. U roku od četiri dana znat će se ime novog kluba.

No možda je sve skupa samo cjenkanje, želja da se Atletico "isprsi" i "podeblja" postojeći ugovor Turanu.

>> Arda Turan izgubio kontrolu i kopačkom gađao pomoćnog suca!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije