Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VEZNJAK BARCE

Arda Turan: Rakitića sam naučio da mi na turskom kaže 'brate'

Turan
Foto: S.Lau/DPA/PIXSELL
28.07.2015.
u 08:45

– Naučio sam Rakitića da mi kaže brate na turskom jeziku, pa mi je tako poslao poruku: "Vamos abi, Hrvatska protiv Turske!" Veselim se nastupu s njim u klubu, ali i u utakmicama protiv njega – rekao je Turan.

Novi igrač Barcelone, Turčin Arda Turan osvrnuo se na ždrijeb kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo 2018. koji je njegovoj reprezentaciji dodijelio Hrvatsku.

– Za nas je velika šansa što igramo prvu utakmicu u Hrvatskoj i to bez publike, dok je druga na kraju ciklusa. Veći pritisak bit će na strani Hrvatske – rekao je Turan koji će za Barcelonu moći nastupiti tek od 2016. godine.

Hrvatske igrače dobro poznaje.

– U Atleticu sam igrao s Mandžukićem, a sada ću s Rakitićem. Svaki je na svoj način odličan igrač. Hrvati uglavnom igraju u inozemstvu i imaju jaku momčad, iako u našoj skupini slabe momčadi i nema – rekao je Turan.

S Rakitićem se brzo sprijateljio.

– Naučio sam Rakitića da mi kaže "brate" na turskom jeziku, pa mi je tako poslao poruku: "Vamos abi, Hrvatska protiv Turske!" Veselim se nastupu s njim u klubu, ali i u utakmicama protiv njega – zaključio je Turan.

>> 'Halilović je sjajan, igrač budućnosti, ali ne treba nam jer smo pokriveni na toj poziciji'

Komentara 2

DH
dalibor.hren
19:09 28.07.2015.

Jel brzo naučio?

DU
Deleted user
09:20 28.07.2015.

arkadaš

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije