Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rastanak na kraju sezone?

Antonio Conte s Chelseajem juri prema naslovu, a zbog nevjerojatnog razloga želi otići!

Slaven Bilić, Antonio Conte
Foto: Reuters/PIXSELL
1/6
27.02.2017.
u 14:11

Talijanski trener odlično je posložio kockice i njegova momčad uvjerljivo drži prvo mjesto na ljestvici engleske lige.

Antonio Conte trenutačno je jedan od najboljih trenera svijeta, što dokazuje i u svojoj premijernoj sezoni na klupi Chelseaja. Talijanski trener odlično je posložio kockice i njegova momčad uvjerljivo drži prvo mjesto na ljestvici engleske lige. Nakon 26. kola ima 63 boda, deset više od drugoplasiranog Tottenhama, a navijači ga obožavaju.

I sve do danas se činilo kako je sve idilično, od njega se očekivalo da dovrši posao u ovoj sezoni te da sljedeće krene u napad na Ligu prvaka. Međutim, talijanska La Repubblica tvrdi da stvari nisu takve kakvima se čini.

Naime, prema njihovu pisanju Conte čeka kraj sezone, a tada bi navodno napustio klupu Chelseaja. A razlog je zaista nevjerojatan. La Repubblica tvrdi da Conte čezne za domom, da mu se ne sviđa Engleska te da mu toliko jako nedostaje Italija da se želi što prije vratiti kući. Uz to, napominje se da odnosi s vlasnikom Romanom Abramovičem nisu najbolji, a 'puklo' je na određivanju budžeta za transfere u ljetnom prijelaznom roku.

Na to je odmah reagirao Inter koji pokušava stupiti u kontakt s njegovim agentom te ga sljedeće sezone dovesti za kormilo svoje momčadi koja oscilira u igrama. Već se priprema i konkretna ponuda kojoj Conte ne bi mogao odoljeti te bi se vratio u Serie A, koju je osvojio već tri puta s Juventusom.

>>Jose Mourinho osvojio novi trofej pa otkrio kada će u mirovinu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije