Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAPETO U ITALIJI

Antonio Conte ima razloga za brigu, optužuje ga se za namještanje

Antonio Conte
Goran Stanzl/PIXSELL
30.06.2015.
u 23:00

Antonio će navodno tražiti što brže suđenje, siguran je da je nevin, a on želi biti rasterećen uoči Eura u Francuskoj iduće ljeto.

Antonio Conte (45) ovih će dana dobiti nove razloge za brigu. Kako pišu neki talijanski mediji, tužitelj iz Cremone protiv talijanskog izbornika namjerava podići optužnicu zbog namještanja utakmica.

Službeno bi je trebao dobiti kroz nekoliko dana, a sumnjive su utakmice protiv Novare i Albinoleffea iz 2011. godine kada je Conte bio trener drugoligaša Siene.

Conte je među 130 osoba koje su pod istragom, a Talijanski savez ga je već kaznio zbog umiješanosti u taj skandal i to sa 10 mjeseci zabrane obavljanja trenerske dužnosti.

Antonio će navodno tražiti što brže suđenje, siguran je da je nevin, a on želi biti rasterećen uoči Eura u Francuskoj iduće ljeto.

>> 'Namještao sam nogometne utakmice za sto tisuća eura!'

>> Antonio Conte neočekivano napustio klupu Juventusa

Komentara 4

IS
istri
16:52 01.07.2015.

u staroj dami su svi nevini. za onoga sto ne zna za taljanski nogomet.moggia kontea itd.

IS
istri
16:49 01.07.2015.

NA LICE MU PISE DA JE NEVIN.

IS
istri
16:47 01.07.2015.

NA LICE MU PISE DA JE NEVINAN; KO MOJJA POKPOJNA BABA.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije