Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRVU U SERIE A

Pogledajte fantastičan gol Ante Rebića u pobjedi Fiorentine!

Ante Rebić
Foto: screenshot/youtube
1/2
01.11.2015.
u 14:36

Frosinone kao gost otišao je sa 1:4

Pobjedom 4:1 u Firenci nad Frosinoneom nogometaši Fiorentine izbili su na vrh talijanske Serie A, a vodeći pogodak za 'ljubičaste' postigao je hrvatski nogometaš Ante Rebić.

Fiorentina je već nakon 31 minuta igre vodila 3-0, a golijadu domaće momčadi započeo je bivši igrač Splita Ante Rebić u 24. minuti. Bio je to više nenamjeran pogodak, jer je Rebić s desne strane ubacio loptu prema suparničkim vratima. No, njegov pokušaj ubačaja u idealnoj je putanji završio u suprotnim rašljama gostujućeg gola. Već minutu poslije Rebić je pogodio i vratnicu.

U 29. minuti Gonzalo Rodriguez petom je skrenuo loptu u mrežu nakon slobodnog udarca za 2-0, a u 31. minuti Babacar je realizirao kazneni udarac nakon prekršaja Diakitea u kaznenom prostoru te povisio vodstvo Fiorentine na 3-0. Do poluvremena mrežu Frosinonea zatresao je i Mario Suarez u 43. minuti.

Domaći su se u drugom poluvremenu zadovoljili visokim vodstvom, što su gosti iskoristili i sačuvali svoju mrežu, a Alessandro Frara postigao je u 87. minuti počasni pogodak za konačnih 4-1.

Uz Antu Rebića, cijelu je utakmicu u dresu Fiorentine odigrao hrvatski reprezentativac Milan Badelj, dok je trener Paulo Sousa odlučio odmarati najboljeg strijelca 'ljubičastih' Nikolu Kalinića koji je odgledao dvoboj s klupe za pričuve.

Fiorentina je iz 11 utakmica osvojila 24 boda i zasjela na prvo mjesto, ispred Intera koji ima isti broj bodova, ali lošiju gol-razliku. Frosinone je ostao na 17. mjestu s 10 bodova.

Na rasporedu je još pet utakmica 11. kola talijanske Serie A, a sastaju se: Bologna - Atalanta (15 sati), Carpi - Verona, Genoa - Napoli, Udinese - Sassuolo i Lazio - Milan (20.45 sati).

>> Badelj dobio crveni karton u pobjedi Fiorentine, Kalinić ušao s klupe

Komentara 9

Avatar HRVAT13
HRVAT13
19:52 01.11.2015.

Opet Jugoslavenima ne sviđa se gol HRVATA . Očekivano ionako nemaju previše pameti.

Avatar saaarac
saaarac
15:53 01.11.2015.

Slučajno zabio.

Avatar Abcda
Abcda
21:33 01.11.2015.

bravo Ante , i neka pati kome smeta ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije