Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 20
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stiže miljenik

Ante Rebić na korak do Kovačeva Eintrachta iz Frankfurta

Ante Rebić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
30.06.2016.
u 18:50

Rebić je uvijek uživao veliko povjerenje Nike Kovača pa ga je tako bivši hrvatski kapetan vodio i na Svjetsko prvenstvo u Brazil 2014.

Ante Rebić ovog ljeta mogao bi napustiti Fiorentinu te prijeći u redove frankfurtskog Eintrachta kojeg je bivši hrvatski izbornik Niko Kovač prošle sezone spasio od ispadanja.

Njemački mediji pišu kako je bivši napadač Splita pred potpisom ugovora s bundesligašem iako mu aktualni s Fiorentinom ističe tek 2018. godine.

Rebić je uvijek uživao veliko povjerenje Nike Kovača pa ga je tako bivši hrvatski kapetan vodio i na Svjetsko prvenstvo u Brazil 2014. 

Hrvatski napadač prvi dio prošle sezone proveo je u Fiorentini dok je u proljetnom dijelu prvenstva kao posuđen igrač nastupao za Hellas Veronu. Ukupno je upisao 17 nastupa te postigao samo jedan gol.

>>Zlatan Ibrahimović konačno objavio: Ovo je moj novi klub!

>>Novi igrač Reala: On bi trebao čuvati leđa Luki Modriću

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije