Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 138
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sopić ga izostavio

Ante Ćorić propušta Juventus: Teško je kada znaš da nisi pozvan

Ante Ćorić
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/9
26.09.2016.
u 23:30

Žao mi je što sutra neću moći istrčati pred puni Maksimir - trenutak koji čekam od kada sam došao u klub, teško je i kada znaš da nisi niti pozvan na utakmicu, ali za moj Dinamo i uz dečke do kraja!! - napisao je Ante Ćorić

U 2. kolu Lige prvaka u utorak Dinamo igra protiv Juventusa. To je prva domaća utakmica plavih u novoj sezoni najelitnijeg europskog klupskog natjecanja.

Željko Sopić ne računa na Antu Ćorića koji neće biti ni u zapisniku za dvoboj protiv Stare dame. 

"U životu svi sanjamo, težimo da nam se snovi ostvare. Moj život, moj san jest nogomet - njemu sam posvetio svaki djelić svoga života to će tako i ostati! Odricanje, rad, trening i trud dio su svakodnevice koja me čini sretnim. Znam da kao javna osoba i profesionalac sam možda i uzor mnogim dečkima koji također sanjaju da jednog dana postanu nogometaši, ali nažalost do ostvarenja sna je težak put. Žao mi je što sutra neću moći istrčati pred puni Maksimir - trenutak koji čekam od kada sam došao u klub, teško je i kada znaš da nisi niti pozvan na utakmicu, ali za moj Dinamo i uz dečke do kraja!! Dečkima sutra želim dobru utakmicu, da srcem odigraju onako kako oni najbolje znaju, a ja ću pričekati i taj dan da pred prepunim Maksimirom igram za svoj Dinamo!", napisao je Ante Ćorić na svom Facebook profilu.

Željko Sopić je na konferenciji za novinare objasnio zašto je Antu Ćorića protiv Lokomotive  rano izvadio iz igre.

– Moji igrači sami se stavljaju na teren i sami izbacuju, pa tako i Ćorić, Fiolić i kapetan Antolić. Ne stavljam ih ja ni novinari, već samo zeleni teren. Protiv Lokomotive sam ga zamijenio jer nije ispunjavao ono što sam mu rekao – rekao je Sopić.

>>'Juventus dolazi u naše dvorište i pred pun stadion. Uz maksimalan pristup, sve je moguće'

Komentara 10

DU
Deleted user
06:32 27.09.2016.

Mali si je već umislio. U tim godinama treba slušati trenera a ne kao protiv Lokomotive.

Avatar cluesblues
cluesblues
11:33 27.09.2016.

coric mora shvatit da ne moze birat tekme i da je jednako vazna utakmica protiv belupa kao i ova protiv juvea…ak hoce jednom biti veliki igrac, onda mu svaka tekma mora bit "najvaznija" …cinjenica je da se u zadnje vrijeme sece po terenu i igra alibi utakmice cekajuci priliku za promociju u ligi prvaka, a na zalost nije jedini, pol ekipe igra nekakve trening utakmice…svejedno, mislim da je ipak trebal bit na klupi, da osjeti atmosferu koja bi veceras trebala bit odlicna, mozda bi ga to malo diglo i osvjestilo…s mladim igracima treba znati, nisam siguran kolko je ovakva "pedagogija" djelotvorna…srecom dolazi taj petev, ko zna kolko je dobar, ali mozda uspije probudit te bitange, jer onakav pristup utakmicama kakvav pokazuju preplaceni igraci dinama u zadnje vrijeme je sramotan...

3M
3Marsijanac
17:16 27.09.2016.

Polovicu krivnje snose Dinamovi treneri koji pojma nemaju gdje postaviti Corica ( glupost su lazna devetka i krilo). Coric je istureni vezni igrac ali na zalost niti mu tko zna dodati loptu niti tko zna s njime odigrati dupli pas.s. A da ne spominjem sve te "centarfore" ispred njega ( Fernandez, Henriquez, Hodzic, Gojak) kojima je potrebno deset zicera ( a la Rukavina) da postignu jedan pogodak.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije