Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MLADI TALENT

Evo kako je Ante Ćorić prokomentirao interes Manchester Cityja!

Ante Ćorić
Foto: Sanjin Strukic/Pixsell
1/7
02.05.2016.
u 18:37

– Manchester City? Ma neka Englezi pišu što hoće, ne zamaram se tim stvarima. Možda jesam prošlih godina dok sam bio mlađi, sada više nimalo. Dapače, vidim se u Dinamu, želim opet s modrima zaigrati u Ligi prvaka – rekao je Ćorić

I engleski mediji raspisali su se o Anti Ćoriću kojega želi Manchester City, što je sportski tjednik Max! najavio još prije desetak dana. 

A priču je potvrdio i Manchester City koji je na službenoj stranici prenio pisanja medija.

A što na to sve kaže mladi Ante? On je miran.

– Manchester City? Ma neka Englezi pišu što hoće, ne zamaram se tim stvarima. Možda jesam prošlih godina dok sam bio mlađi, sada više nimalo. Dapače, vidim se u Dinamu, želim opet s modrima zaigrati u Ligi prvaka – rekao je Ćorić za Goal.

Zanimljivo, Ćoriću je tek 19 godina, a već je osvojio treći naslov prvaka Hrvatske. Dinamo je jučer i teoretski osigurao 11. naslov zaredom.

>> Guardiola za 15 milijuna eura dovodi Dinamov dragulj: "On je novi David Silva"

Komentara 5

DU
Deleted user
19:29 02.05.2016.

To je ispravno razmišljanje Ante. Volim te Dinamo.

MA
...Marsijanac
20:50 02.05.2016.

Izgleda da se Ante MALO opametio.

Avatar Titanov sin
Titanov sin
12:41 03.05.2016.

Real ili Bayern........alternativa je druga ekipa Ajaxa haha

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije