Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAJMLAĐI VATRENI

Ćorić: Jedva čekam upoznati Luku, Mandžu i Raketu, a radit ću što mi se kaže

Ante Ćorić
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/10
28.05.2016.
u 18:42

- Ja sam ovdje daleko najveći optimist, uvijek razmišljam samo pozitivno. Tako da sam i oko naših nastupa u Francuskoj jako pozitivan. Čime bih bio zadovoljan? Ma finalom, Hrvatska ide do finala.

Prijateljsku utakmicu protiv Moldavije zauvijek će pamtiti i Ante Ćorić. Mladi veznjak Dinama debitirao je za seniorsku reprezentaciju Hrvatske, a u 45 odigranih minuta s nekoliko je poteza oduševio koprivničku publiku. Ante Ćorić na tribinama je imao i veliku potporu svojih navijača koji su iz Zagreba potegnuli u velikom broju...

- Sve je bilo super. Bila je to moja prva utakmica, konačno sam debitirao za Hrvatsku, pa moram biti presretan. I navijači su bili odlični, a na kraju smo i pobijedili Moldaviju. Igrači su me super primili u reprezentaciji, ekipa je vrh, a ja stvarno potpuno uživam u nogometu. Samo smo trebali zabiti malo više golova Moldaviji. Ma zapravo puno više golova. To je jedini problem. Valjda nam izbornik neće zamjeriti - rekao je Ćorić za Goal.

Možda je jučerašnjom utakmicom osigurao odlazak u Francusku.

- Ma nisam, kakva Francuska, daleko je to još. Dobro je bilo protiv Moldavije, zadovoljan sam svojom igrom, ali daleko od toga da sam si osigurao mjesto na konačnoj listi za Francusku.

Što će Hrvatska napraviti na Euru?

- Očekivanja? Ja sam ovdje daleko najveći optimist, uvijek razmišljam samo pozitivno. Tako da sam i oko naših nastupa u Francuskoj jako pozitivan. Čime bih bio zadovoljan? Ma finalom, Hrvatska ide do finala.

Hoće li biti treme kad u reprezentaciju dođu najbolji igrači?

- Ma neće biti nikakve treme, dapače jedva čekam upoznati Luku, Mandžu i Rakitića. Kažem, sada u reprezentaciji vlada sjajna atmosfera, siguran sam da će njihovim dolaskom ona postati još bolja.

Kakve su rmu obveze kao najmlađeg člana reprezentacije?

- Rog, Livaković i ja smo uvijek spremni na sve, i kao najmlađi radit ćemo što god nam se kaže. Ipak, ne nosimo vodu na treninzima, to u reprezentaciji rade fizioterapeuti. Ali, kažem ako išta nekome treba, nas tri ćemo kao najmlađi ovdje to odmah napraviti. Tu nema nikakve dvojbe.

>> Što je još Ćorić rekao pročitajte ovdje

Komentara 4

FI
Fisherman
19:41 28.05.2016.

decko je ono malo sto je igrao dobro odradio. ako nastavi tim ritmom bit ce pravo dobar!

MA
...Marsijanac
23:21 28.05.2016.

Izgleda da Coric pomalo dolazi pameti. U prvom poluvremenu je Perisic bio najbolji u drugom Coric.

DA
David05
10:21 29.05.2016.

Po tko zna koji put je repka odskočna daska za prodaju igrača,mali Pašalić ni sec nije odigrao za vatrene a opet igra u Monak,sad ispada da je dinamo veći klub.,zato što tata dirigira s vrha,a čačić i šuper ga primaju u zuzu ,poslije fife i Uefe,hns najveća mafijaška i organizirana kriminalna organizacija,

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije