Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠEF STOŽERA

Samo nekoliko sati prije ključne utakmice HNS donio važnu odluku oko izbornika Čačića

Ante Čačić
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/6
24.03.2017.
u 17:05

Čačić je reprezentaciju preuzeo u rujnu 2015. godine i Hrvatsku vodio na Euru u Francuskoj.

Ante Čačić ostaje izbornik hrvatske nogometne reprezentacije još dvije godine! Na današnjoj sjednici u Zagrebu i uoči utakmice s Ukrajinom Izvršni odbor HNS-a na prijedlog predsjednika Davora Šukera odobrio je Čačiću produljenje ugovora.

Čačić je reprezentaciju preuzeo u rujnu 2015. godine i Hrvatsku vodio na Euru u Francuskoj. Kad je preuzeo reprezentaciju, potpisao je ugovor do kraja ciklusa Svjetskog prvenstva 2018. u Rusiji. U trenerskoj karijeri vodio je brojne klubove među kojima su Dinamo, Lokomotiva, Maribor, Inter, Slaven Belupo, Osijek te nekoliko niželigaša.

Zanimljivo, 63-godišnji Čačić večeras će protiv Ukrajine (20:45, Maksimir) prvi put otkako je preuzeo reprezentaciju igrati kod kuće pred punim stadionom.

– Hrvatska nikada i protiv nikoga nema pravo tražiti alibi, pogotovo zato što nakon dvije godine (protiv Norveške je 2015. bilo 23.920 gledatelja, nap.a.) igramo pred svojim navijačima i želimo demantirati bučnu manjinu koja govori o bojkotu i tvrdi da se hrvatsku reprezentaciju ne voli.

Ja kao izbornik nigdje u Hrvatskoj nisam doživio nikakvu nelagodnost, a hrvatska reprezentacija je puno više nego što misle neki pojedinci koji vole trovati – kazao je nedavno Čačić.

>> Prekrasna gesta Ukrajinaca u Zagrebu oduševila je hrvatske navijače!

>> Jose Mourinho stigao u Zagreb! Želi dogovoriti transfer hrvatskog reprezentativca

Komentara 30

DU
Deleted user
17:51 24.03.2017.

Ovo je vijest za navijače hrvatske reprezentacije, a ne za određene komentatore iz ''regiona''.

GD
Gospon Drug
18:37 24.03.2017.

Dok repka igra dobro i pobjeđuje izbornik može biti braco iz noćne more a to kaj neko misli da će poslije Zdravka doći papa Franjo naivnost je blaga riječ.

Avatar Parousia
Parousia
17:38 24.03.2017.

Neka te Dragi Bog vodi i Blagoslovi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije