Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VRAĆA SE NA KAJZERICU

Ante Čačić novi je trener Lokomotive

Ante Čačić
Foto: Marko Jurinec/PIXSELL
03.06.2015.
u 16:30

– Uprava kluba smatra kako je Ante Čačić pravi izbor za klupu Lokomotive i od srca mu želimo dobrodošlicu u klub i puno uspjeha s Lokomotivom u svim sljedećim izazovima – poručili su iz kluba

Ante Čačić novi je trener Lokomotive. Nakon što je iskusni stručnjak odradio odličan posao u Slaven Belupu, preuzeo je momčad lokosa koje je već vodio 2011. godine odakle je otišao u Dinamo.

– Uprava kluba smatra kako je Ante Čačić pravi izbor za klupu Lokomotive i od srca mu želimo dobrodošlicu u klub i puno uspjeha s Lokomotivom u svim sljedećim izazovima – poručili su iz kluba.

Čačića sada s Lokomotivom čekaju pripreme za novu sezonu u kojoj će njegova momčad nastupiti u prvom pretkolu Europske lige.

>> I ova sezona pokazala je da se sve svodi na Dinamo

Komentara 17

MA
Mars...+
16:51 03.06.2015.

Dobar potez upravnog odbora Lokomotive.Cacic je vrlo dobar trener.

DO
dodotatino
17:34 03.06.2015.

Dušobrižnici pojma nemate. Dinamo II je ušao u drugu ligu i apsolutno nema potrebe da Dinamo po vama ima filijalu Lokomotivu. Juniori će igrati LP i za razvoj mladih igraća više nego dovoljno kvalitetna natjecanja. Ovo je iskorak Lokomotive da stvori još stabilniji klub koji usput rečeni i ulaže u infrastrukturu. To vas boli jer još jedan klub pored Rijeke bitno napreduje a i Zagreb nemojte zaboraviti. Tako da za iduće prvenstvo vaš Najdug ako uspije biti peti je ogroman uspjeh.

Avatar KizanRizan
KizanRizan
17:21 03.06.2015.

Ste pitali Zdravkeca da li se slaže?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije