Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DANAS KONAČNI POPIS

Čačić ima 22 sigurna putnika: Evo koja se četiri nogometaša bore za mjesto na Euru!

Hrvatska - Moldavija
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/8
31.05.2016.
u 10:22

Na pripremama u Sv. Martinu i (pogotovo) utakmici protiv Moldavije, Rog si je kupio ulaznicu za avion za Francusku, iako je na pripreme došao kao autsajder.

Ante Čačić danas do ponoći mora Uefi predati konačan popis putnika za Europsko prvenstvo u Francuskoj. Naravno, hrvatski izbornik mora se odlučiti za "listu 23" i tako se danas zahvaliti trojici nogometaša. koji će postati višak. A tu će se koplja lomiti između Duje Ćalete-Cara, Domagoja Antolića, Ante Ćorića i Duje Čopa, piše Goal.

Hrvatski izbornik ima 22 sigurna putnika za Europsko prvenstvo, a to su Subašić, L. Kalinić, Vargić; Vrsaljko, Strinić, Ćorluka, Jedvaj, Srna, Schildenfeld, Vida; Perišić, Rakitić, Modrić, Kovačić, Brozović, Badelj, Halilović, Rog; Kramarić, N. Kalinić, Pjaca i Mandžukić.

Dakle, na pripremama u Sv. Martinu i (pogotovo) utakmici protiv Moldavije, Rog si je kupio ulaznicu za avion za Francusku, iako je na pripreme došao kao autsajder.

>> A detaljnu analizu šansi Ćalete-Cara, Antolića, Čopa i Ćorića pročitajte ovdje

>> Real i Barca su iscijedili Modrića i Rakitića, kakvi će biti na Euru?

Komentara 17

AN
antesksk
10:55 31.05.2016.

po nekoj logici trebao bi na euro ici caleta-car jer obrambenih tj stopera igraca imamo najmanje, veznih imamo dosta kao i napadaca, pogotovo ako se igra sustav s jednim napadacem...tako da prosirit obranu vec kad lovrena nema

SV
svitilnik
12:08 31.05.2016.

Bilo bi dobro kada bi svi mogli ići na Euro, no na tako velikom natjecanju nema šlepanja i moraju ići najpotrebniji i najspremniji. Mislim da imamo previše veznih igrača i centarfora a malo defanzivnih. Nemamo krilnih napadača ( samo Perišićć i Pjaca ), igrača koji svojom tehnikom , brzinom i probojnošću, igrom 1 na 1 stvaraju prednost u napadu ( Ribery i Roben u Bayernu ). Nemamo dovoljno visokih igrača u obrani. Fali nam još igrača koji stoje između obrane i veznih igrača, igrača s puno trke , snage i visine( tipa Casemiro)

MA
...Marsijanac
15:36 31.05.2016.

Halilovicu nije mjeso na Euru a umjesto Badelja trebao bi ici Rog.Posto nema Lovrena tu smo tanki i trebao bi ici Car.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije