Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PONOVNO S ETO'OM

Ronaldinho se vraća u Europu, potvrdio je to ovom video porukom!

Ronaldinho
Twitter
29.06.2015.
u 22:48

Dogovorili smo se s Ronaldinhom. Kroz dva dana to bi trebalo biti službeno. Uz Eto'a i Ronaldinha dovest ćemo još neka velika imena.'

Antalyaspor ne želi biti samo obični prolaznik u turskoj Super Ligi, koju su izborili prošle sezone. Nakon što su iznenađujuće kupili Samuela Eto'a, iz kluba tvrde da su sve dogovorili i s Ronaldinhom!

Podsjeća to pomalo na ruski Anži, ali i uzbekistanski Bunyodkor. Trošili su nemali novac i opekli se.

- Dogovorili smo se s Ronaldinhom. Kroz dva dana to bi trebalo biti službeno. Uz Eto'a i Ronaldinha dovest ćemo još neka velika imena. Kada se kompletiramo, želimo zapaliti svijet - rekao je predsjednik Antalyaspora Gultekin Gencer.

Inače, poznati turski menadžer Umit Akbulut na Ronaldinhom Instagramu je podijelio video s porukom Brazilca.

- Ja sam Ronaldinho Gaucho. Pozdrav svima. Uskoro ćemo biti u Turskoj.

I ponovno će zaigrati zajedno s Eto'om, Kameruncem koji je marljivo zabijao nakon brojnih asistencija genijalnog Brazilca iz vremena dok su igrali u Barceloni.

>> Ronaldinho se vraća u Europu, nova destinacija dojučerašnji drugoligaš?

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije