Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DA VAS ČUJEMO

ANKETA Tko je najbolji hrvatski nogometaš – Šuker, Boban ili Modrić?

Luka Modrić
Foto: Reuters/PIXSELL
09.02.2017.
u 13:49

Sva trojica su genijalci, no tko je najbolji?

– Modrić je nogometni genijalac, tu nema dvojbe, ali nije naš najveći igrač. Ne možeš ga komparirati sa Šukerom i Bobanom jer on je ipak ''Asanović'' – rekao je Ćiro Blažević u intervjuu u povodu svoga 82. rođendana.

Ćirina izjava izazvala je dosta polemike pa smo u raspravu odlučiti uključiti i čitatelje Večernjeg lista. Svoje mišljenje možete izraziti u anketi te u komentarima ispod članka.

Da vas čujemo, tko je najbolji – Davor Šuker, Zvonimir Boban ili Luka Modrić?

Komentara 30

NE
Nenadjebivi
17:04 09.02.2017.

Teško je odgovoriti tko je najbolji , možda je najlakše odgovoriti tko je najpoznatiji u svjetskim okvirima a to je svakako Šuker koji je bio zlatna kopačka i na SP 1998. se proslavio širom Svijeta kao nijedan hrvatski igrač prijee ili poslje njega , znam to dobro iz vlastitog iskustva jer sam poslom obišao mnoge zemlje i zapanjio se kako u pojedinim dalekim afričkim ili azijskim zemljama su znali za Šukera koji je mnogima bio prva asocijacija na spomen Hrvatske.

VL
vladek
14:22 09.02.2017.

Boban,niti pod razno

KO
Komacero
15:02 09.02.2017.

Iako razliciti tipovi igraca Luka je bolji i korisniji za momcad a Suker prvi strijelac svjettskog prvestva i to nece vise nitko napravit sa ovih prostora,jos vaznije su njegovi golovi koji su nam bili odlucujuci,Boban je igro u jednom Milanu u momcadi koja osvojila sve ali ipak meni je Luka kralj Suker car a Boban princ

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije