Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 168
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLAVLJE PARIŽANA

Di Maria u skupocjenom restoranu stao na stolac i pokrenuo slavlje

Angel Di Maria
Foto: Instagram/Screenshot
31.08.2015.
u 10:11

Argentinac nakon loše epizode u Manchester Unitedu pod krutim Louisom van Gaalom napokon ima razloga za osmijeh i možda ćemo jako brzo gledati njegove igre na kakve smo navikli kad je briljirao u madridskom Realu.

Monaco je teško stradao na svom terenu protiv aktualnog prvaka Paris Saint Germaina (0:3) i s obzirom da je bila riječ o derbiju, nogometaši Laurenta Blanca odlučili su se malo opustiti u jednom od restorana u Kneževini, a sve je predvodio Angel Di Maria.

Njegov suigrač Marco Verratti odlučio je to ovjekovječiti mobitelom pa je snimio cijelu veselu i pozitivnu atmosferu, a pritom se moglo vidjet kako svi sjede i pjevaju dok Argentinac stoji na stolici i predvodi pjesmu i veselje.

Zaslužili su, u sezonu su krenuli sa četiri pobjede i prvi su, djeluju moćno u odnosu na konkurenciju u prvenstvu. Također, Di Maria nakon loše epizode u Manchester Unitedu pod krutim Louisom van Gaalom napokon ima razloga za osmijeh i možda ćemo jako brzo gledati njegove igre na kakve smo navikli kad je briljirao u madridskom Realu.

No prave testove za njega i PSG ipak će ponuditi Liga prvaka, u kojoj su protivnici viša razina od onih u ipak preslabom domaćem prvenstvu, gdje Marseille djeluje iznimno loše, Lyon nije mnogo bolji, čak ni neugodni Lille nije toliko neugodan, a za Monaco je jasno da nisu na razini kao prošle dvije sezone.

Parižani su u skupini A s Real Madridom, Šahtarom i Malmöm.

>> PSG napunio mrežu Subašića, Petrić strijelac, Tudorov PAOK pobijeđen

 

Bienvenue Fideo ⚽️🎤

Videozapis objavljuje Marco Verratti (@marcogufetto)

Komentara 1

Avatar petrolio
petrolio
11:38 31.08.2015.

subašić je bio loš, sva 3 gola nije morao braniti, ali 2 je mogao, a bar 1 je morao....bojim se da HR imati problema s golmanom za par dana kad igramo 2 utakmice

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije