Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Andy van der Meyde:

Bivša žena me dokrajčila, od kuće je napravila zoološki vrt

Andy van der Meyde
Foto: Press Association/Pixsell
23.03.2016.
u 15:59

'Jedina momčad u kojoj sam zaista uživao igrajući bio je Ajax. Najviše sam se družio s Ibrahimovićem i Midom, a posebno smo uživali u noćnim utrkama na cestama oko Amsterdama.'

Zlatan Ibrahimović i Andy van der Meyde, umirovljeni nizozemski krilni igrač, zajedno su igrali u Ajaxu od 2001. do 2003. godine gdje im je "bilo ludo i nezaboravno".

– Jedina momčad u kojoj sam zaista uživao igrajući bio je Ajax. Najviše sam se družio s Ibrahimovićem i Midom, a posebno smo uživali u noćnim utrkama na cestama oko Amsterdama. Zlatan je imao Mercedes SL AMG, Mido je vozio Ferrarija, a ja BMW Z8 – rekao je Van Der Meyde.

Otkad je Nizozemac napustio Inter, karijera mu je krenula nizbrdo te je ukupno upisao tri pogotka do kraja karijere koju je zaključio 2012. godine. Smatra da je odlazak u milanski Inter sve promijenilo.

– Nostalgija me ubijala i tražio sam rješenje u alkoholu. Često sam bio pijan, a jednom sam se zamalo od alkohola onesvijestio na konferenciji za medije. Kada sam došao u Inter iz Ajaxa, izgledalo je kao da sam iz seoske prodavnice stigao u multinacionalnu kompaniju. Mnogo je novca bilo okolo. Predsjednik Moratti bi nas za svaku pobjedu darivao s 50 tisuća eura svakome. Dvije sezone u Interu bile su loše, izuzimajući gol protiv Arsenala na Highburyju.

Van der Meyde kao jednog od glavnih krivaca za njegovu slabu nogometnu karijeru ističe bivšu suprugu Dianu.

– Napravila je zoološki vrt od kuće! Samo je kupovala životinje! U dvorištu smo imali pse, konje, kornjače, zebre, papagaje... Jedne večeri sam iz garaže čuo čudan zvuk. Kada sam došao, ugledao sam devu?! Moja žena je zaista bila ludača. Zbog nje sam odbio transfer u Monaco. Nije željela u Monte Carlo jer tamo svi žive u stanovima i ne bi imala gdje držati životinje.

>> Službeno: Van der Meyde do kraja sezone u PSV-u

Komentara 10

DU
Deleted user
18:34 23.03.2016.

Kaj je to prodavnica? Okolo čega su novci? Kaj je to ludača? Dakle neko već vrijeme ne translejtate izravno s googla već sa srpskih portala a onda neznate dovoljno dobro hrvatski (a ni srpski!) da biste ispravno pročistili u hrvatsku verziju. Ajjajjaj! Plus, što je povod za ovaj članak?

Avatar Ironman0105
Ironman0105
21:08 23.03.2016.

prodavnica, ludaca....muslimani nas osvajaju kopnom, srbi novinama....

DU
Deleted user
21:27 23.03.2016.

Trebali su imati dijece da suprugu drze okupiranu. Ovako je majcinski instinkt usmjeravala u zivotinje. Klasika.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije