Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MORAT ĆE ODLUČITI

Ostanak u Hajduku možda bi mogao postati najbolji potez za Andriju Balića

Andrija Balić, Hajduk
Hrvoje Jelavic/PIXSELL
30.03.2015.
u 12:14

Balić ima ugovor s Hajdukom do 2018. godine

Goal International predstavio je velikog hrvatskog talenta Andriju Balića. Tek mu je 17 godina, a već ga uspoređuju s nekim od najboljih veznjaka današnjice. Prate ga Ajax, Borussia Dortmund, Marseille, Tottenham je počeo pregovore s Hajdukom. Od nedavno kao konačno odredište spominje se madridski Real.

No, Balić ima ugovor s Hajdukom do 2018., a o Tottenhamovom zanimanju, a u ekskluzivnom razgovoru je kazao: "Nešto sam načuo, ali ne previše. Nisam se time zamarao, to sam prepustio ljudima u klubu. Bilo bi mi žao da sam otišao, pogotovo sada. Tko zna bih li zabio pet golova i postao standardan u sastavu."

"Imam ugovor, drago mi je što Hajduk vjeruje u mene", dodao je Balić.

Hrvatski su talenti tražena roba i teško se dugo zadržavaju u HNL-u. Alen Halilović se priključio Barceloni B nedugo nakon što je zaigrao za Dinamovu prvu momčadi. Mario Pašalić prešao je iz Hajduka u Chelsea, da bi ubrzo završio na posudbi u Elcheu. Ostanak u Hajduku možda bi mogao postati najbolji potez za Balića.

>> Ostatak pročitajte na Goal.com

>> Odlučeno je, Andrija Balić bit će na raspolaganju reprezentaciji

Komentara 1

SA
SI aka SI
12:28 30.03.2015.

kao Dinamovac, toplo preporučam i apeliram na tog još dječaka da ostane u Hajduku, zajedno sa Vlašićem. Jednako tako vjerujem da bi i Radošević i Pašalić bili puno bolji da su još sezonu-dvije ostali u Hajduku....nije lako sa 18 godina i plaćom 10 tisuća kuna odoljeti zovu novca, jakih klubova i prilici za slavom, ali puno ih više propadne vani, nego uspiju tako mladi. Kratkoročno, dobiju novce, postanu slavni, dugoročno- rijetko kojem se isplati hvatanje prvog vlaka. 2 godine dobrih igara za klub će dovesti nastupe za reprezentaciju, nastupe pred mnogobrojnim skautima, ozbiljnijeg kupca (koji ne uzima samo jer je jeftino, a moglo bi biti dobro) i više novaca i slave, te puno uspješniju karijeru...i naravno, to je sve veliki plus za reprezentaciju. Evo recimo jedan Dinamov super-talent Jedvaj- u zadnji čas je spasio karijeru odlaskom u Leverkusen, a da je ostao još godinu dana u Romi, ostade hr nogomet bez stopera za idućih 10-12 godina

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije