Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vratila se Kohorta

Panadić u debiju na klupi Istre do boda u Gradskom vrtu

Osijek - Istra
Foto: Davor Javorović/Pixsell
1/7
13.02.2016.
u 17:01

Domaći su imali inicijativu no nedostajalo je kvalitete u završnici akcija. Trener Zoran Zekić pred kraj je sve bacio u napad, priliku je dao i povratniku Aljoši Vojnoviću, no nije uspio stići do pobjede.

Osijek i Istra 1961 podijelili su bodove u susretu 21. kola na početku drugog dijela prvenstva u MAXtv Prvoj HNL. Mreže su mirovale u Gradskom vrtu (0:0) iako susret pred 2.500 gledatelja nije bio nimalo nezanimljiv.

Dolaskom novih vlasnika u klub iz grada na Dravi (Osijek su preuzeli mađarski poduzetnik Lorinc Meszaros i Ivan Meštrović) na tribine se vratila i Kohorta te zdušno bodrila svoje miljenike.

Domaći su imali inicijativu no nedostajalo je kvalitete u završnici akcija. Trener Zoran Zekić pred kraj je sve bacio u napad, priliku je dao i povratniku Aljoši Vojnoviću, no nije uspio stići do pobjede.

Debi na klupi Istre imao je Andrej Panadić, a budući da je prekinuo niz od četiri uzastopna poraza (šest u zadnjih osam utakmica), položio ga je s prolaznom ocjenom.

Osijek zbog slabije gol razlike i dalje Istri gleda u leđa.          

Osijek: Mikulić, Matas, Lesjak, Lukić, Špičić, Kurtović, Šarić, Šorša, Škorić, Roce, Perošević

Istra: Iveša, Gojković, Žićić, Jurkić, Heister, Zlomislić, Đurić, Vuković, Bouhna, Hadžić, Gržan.

>>Vrkić Mamiću: Vidim, puno si toga naučio u Remetincu

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

 

Komentara 1

Avatar Francek007
Francek007
20:31 13.02.2016.

i šta vredi novi vlasnik, šuker mamić glavaš , kada nema momčadi...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije