Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nezadovoljan suđenjem

Kramarić: Sudac me zakinuo za čisti jedanaesterac!

Kramarić
Foto: Reuters
06.03.2015.
u 10:12

Morao je suditi kazneni udarac i na meni i na Schluppu. No, priznajem da moj kontakt s Hartom nije bio za penal, dodao je Krama

- Sudac je dvaput propustio dosuditi penal za nas. Prekršaj na meni u drugom poluvremenu bio je unutar šesnaesterca, a on ga je "izvukao" izvan kaznenog prostora i dosudio slobodan udarac - kaže za Goal nogometaš Leicester Cityja Andrej Kramarić.

Manchester City naizgled je rutinski "preskočio" lisice 2:0, ali da je sudac oba puta dosudio najstrožu kaznu...

- Morao je suditi jedanaesterac za prekršaj i na suigraču Schluppu u prvom poluvremenu. No, priznajem da moj kontakt s Hartom nije bio za penal. Nisam zadovoljan kako sude Leicester Cityju u Premiershipu.

Nakon uvodnih osam utakmica u Engleskoj Kramarić se suočio s nekim od najboljih stopera na svijetu, no nije impresioniran.

- Mislim da se mogu sa svima nositi. Nitko od premierligaških braniča nije nezaustavljiv. Treba mi još malo vremena da se na sve priviknem i sve će biti u redu - objasnio je Kramarić koji je nakon utakmice razmijenio nekoliko riječi s bh.reprezentativcem Edinom Džekom.

- Odličan čovjek, vidjeli smo se nakon utakmice, dao mi je svoj dres.

Idući vikend Kramarić će ugostiti Nikicu Jelavića i njegov Hull.

>>Pogledajte kako je protekao susret Kramarića s Džekom i Kolarovom

>>Nevjerojatni propusti! Kramariću čak dvaput nije dosuđen jedanaesterac

Komentara 1

Avatar whitesox
whitesox
11:46 06.03.2015.

samo naprijed Andrej!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije